Nieuws

Follow-Up op ALV deel 1

www.neo25.nl
Voortgang Verbouwing Spelershome

Sinds de vorige ledenvergadering november 2018, waarin het Plan van Aanpak voor het creëren van ruimte voor een spelershome werd gepresenteerd, is er een periode van inventariseren, overleggen en vervolgstappen bepalen ingegaan. Door wensen met betrekking tot het vernieuwen van de keuken en door lopende zaken, zijn de vervolgstappen
voor het spelershome stilgevallen.

Richting het einde van het einde van het seizoen is het plan weer opgepakt. In de zomerperiode is er op de begane grond bergingsruimte gecreëerd en zijn er wisselkasten gerealiseerd De tassenkarren, waarmee de kleedkamers vrij werden gemaakt voor het volgende team, hoeven niet meer gebruikt te worden. Ook dit levert extra bergruimte op, waardoor de opgeslagen spullen uit het spelershome kunnen worden verplaatst.

Inmiddels is de spelershome ruimte grotendeels vrijgemaakt. En wordt gewerkt aan het creëren van extra bergruimte in de hoek bij de bestuurskamer. Hier kunnen tafels die alleen bij bingoavonden gebruikt worden en andere materialen opgeslagen worden. Zodat deze redelijk makkelijk (het blijven onhandige zware tafels) in en uit de kantine gedragen worden (we zijn op zoek naar een goed transportmiddel om de tafels te verrijden).

De rolgordijnen om pottenkijker vanaf het terras buiten te sluiten tijdens een teambespreking en zonwerende folie (om de ruimte ook in de zomer enigszins aangenaam te houden, zijn in bestelling.


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven