Nieuws

Rabobank Club Kas Campagne

20 augustus 2019
www.neo25.nl

Vorig jaar hebben we deelgenomen aan de Rabobank Club Kas Campagne. Dat is een actie van Rabobank De Langstraat die geldt voor plaatselijke verenigingen. In 2018 heeft dat v.v.NEO'25 het mooie bedrag van €936 opgeleverd. Dit bedrag is besteed aan de aanschaf van een nieuw AED apparaat. Hoe meer er op onze vereniging gestemd wordt, des te hoger de opbrengst. Ook dit jaar worden clubs weer de mogelijkheid gegeven om aan deze actie deel te nemen. De naam van de actie is veranderd in Rabo ClubSupport. De stemperiode is van 27 september tot 13 oktober.

 

Om maximaal twee stemmen uit te kunnen brengen op 'NEO'25' moet u lid zijn van de Rabobank De Langstraat. Velen van onze leden zijn dat al. Mogelijk dat een aantal leden wel een rekening bij de bank heeft, maar nog geen lid zijn. Het lid worden schept geen enkele verplichting, maar biedt wel de mogelijkheid om op je favoriete vereniging te stemmen.

 

We willen de leden en de ouders van jeugdleden die nog geen lid zijn van Rabobank De Langstraat vragen om uiterlijk vόόr 1 septemberlid te worden, zodat we nog meer stemmen kunnen binnen halen dan vorig jaar. Door 'Rabo ClubSupport'op de computer in te toetsen kan men heel eenvoudig lid worden.

 

Net voor de stemperiode krijg je per mail een stemkaart thuis met een unieke stemcode. Tijdens de stemperiode kun je de code gebruiken om te stemmen op 'NEO'25'!

 

De opbrengst van Rabo ClubSupport willen we komend seizoen besteden aan de verbouwing van onze kantine. 

We hebben dringend in de keuken nieuwe apparatuur nodig, zodat iedereen ook aankomend seizoen na de wedstrijd weer een hapje kan eten. 

 

Word lid van Rabobank De Langstraat zodat we een hogere opbrengst kunnen genereren ten behoeve van onze vereniging!! 
www.neo25.nl
Met 3x een winnende uitslag 2-1 tegen gerenommeerde tegenstanders als Baardwijk, Olympia en RWB is de maximale score behaald. En dus… Meer >
 

CLUBSCHEIDSRECHTERS

02 september 2019
Er zijn onvoldoende scheidsrechters beschikbaar. Wie pakt de fluit op? Wij zij opnieuw op zoek naar scheidsrechters voor alle teams.… Meer >
 
www.neo25.nl

Spaaractie

27 augustus 2019
Sinds afgelopen maandag kun je bij Plus Stefan van Engelen sparen voor een voetbal met het logo van NEO'25.
 
www.neo25.nl
De oudste zaterdag voetbalvereniging NEO’25 krijgt na jaren nieuwe hoofdsponsoring. Sponsoring met een speciaal tintje! Voor… Meer >
 
21-08-2019 Meer >
 
 
 
11-08-2019 Meer >
 
11-08-2019 Meer >
 
 
Terug naar boven