Nieuws

VV NEO'25 koning van de 2-1

25 maart 2019
www.neo25.nl

Op zaterdagmiddag 23 maart kreeg VV NEO’25 op het eigen Sportpark de Gaard bezoek van SV Capelle. Een tweetal weken geleden bezorgde SSC’55 de bezoekers een flinke kater door SV Capelle in de dorpenderby af te troeven. VV NEO’25 was na de wanprestatie in Asperen eveneens op revanche belust. Op voorhand beloofden deze ingrediënten een levendige derby. Bij VV NEO’25 maken in tegenstelling tot vorige week Laurens Bogers en Lars van Caem hun opwachting in de startopstelling.

Om 15.00 uur is het Machinefabriek Molendijk Pupil van de Week Sem van Gulik, speler van de JO8-1, die de door Kuysten Straatwerk gesponsorde wedstrijdbal achter SV Capelle doelman Dennis van Turnhout in het netje deponeert. In de openingsfase heeft SV Capelle het meeste balbezit, maar is het VV NEO’25 dat al vroeg de leiding neemt. Julian Vos anticipeert op een te korte terugspeelbal van Vedad Hadzic en schuift het speeltuig in de linkerbenedenhoek: 1-0. Zoals wel vaker dit seizoen komt VV NEO’25 direct nadat er gescoord is in de problemen. Eerst heeft Sam Brok een goede reflex in huis, daarna kan Nino van Leuveren ternauwernood een Capellenaar van scoren afhouden. Ondanks dat SV Capelle veelvuldig balbezit heeft, komt men – door scherp en accuraat verdedigen van VV NEO’25 - verder nauwelijks tot uitgespeelde kansen. Op slag van rust promoveert Nick van Gils een assist van Julian Vos tot doelpunt, ware het niet dat arbiter Jochem van Akooy buitenspel heeft geconstateerd. Jesse Trapman kan met een uiterste krachtsinspanning doelman Dennis van Turnhout ook niet passeren. Met de kleinst mogelijke voorsprong zoekt VV NEO’25 de kleedkamer op.

Na de pauze tracht SV Capelle via enkele omzettingen voor gevaar te zorgen. Steeds vaker wordt de lange bal gehanteerd, wat het spelniveau van de derby niet ten goede komt. VV NEO’25 mag opgelucht ademhalen wanneer een verwoestende knal van Onur Ulusan op de lat uiteen spat. Op het uur zien we een tweetal wissels bij VV NEO’25: zowel Nicky van Wanrooij als Jordy Rosenbrand maken hun opwachting. De moegestreden Giorgio Kerst en Mitch Soffner verlaten het veld. SV Capelle aanvoerder Serhan Eyupoglu mikt van dichtbij over het doel van Sam Brok. Met nog twintig minuten op de klok komen de bezoekers alsnog langszij. Een vrije trap van Vedad Hadzic wordt op ongelukkige wijze getoucheerd door Joey van Wanrooij en verdwijnt tegen de touwen. SV Capelle ruikt bloed en gaat op zoek naar de overwinning. In de omschakeling krijgt de ploeg het deksel op de neus. Een voorzet van aanvoerder Jesse Trapman komt achter Jordy Rosenbrand terecht, maar valt daar precies goed voor Julian Vos. Vos, zonder twijfel de beste man op het veld, schiet het speeltuig met zijn chocoladebeen richting de bovenhoek, waar het projectiel als een granaat inslaat: 2-1. In het resterende kwartier komt VV NEO’25 verdedigend gezien amper meer in de problemen. Jordy Rosenbrand is nog dicht bij de 3-1, maar mikt net over de lat. Tot het laatste fluitsignaal van de prima leidende arbiter Van Akooy verandert de 2-1 tussenstand daardoor niet meer.

Voor de zesde opeenvolgende thuiswedstrijd blijft VV NEO’25 ongeslagen. Mede door de resultaten op de andere velden doet VV NEO’25 goede zaken, al blijft de ploeg op de vijfde plaats in de rangschikking steken. Opvallend detail: al voor de vijfde maal dit seizoen sluit VV NEO’25 een wedstrijd met een 2-1 overwinning af. Over een tweetal weken ontvangt men op Sportpark de Gaard koploper Sleeuwijk.
Foto: Anna van Leuveren-Pattipeilohy


 
www.neo25.nl

Trainingstijden

21 augustus 2019
Hier is het overzicht van de trainingstijden van komend seizoen. De trainingen van de jeugdelftallen starten na komend weekend weer.
 
www.neo25.nl

Rabobank Club Kas Campagne

20 augustus 2019
Vorig jaar hebben we deelgenomen aan de Rabobank Club Kas Campagne. Dat is een actie van Rabobank De Langstraat die geldt voor… Meer >
 
www.neo25.nl
Zaterdag 24 augustus is het mogelijk om de eerste training of teambijeenkomst te houden op het sportpark. Een indeling vind je in de… Meer >
 
De afgelopen weken is men bij NEO’25 druk bezig geweest met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. De velden worden speelklaar… Meer >
 
11-08-2019 Meer >
 
11-08-2019 Meer >
 
 
 
11-07-2019 Meer >
 
Terug naar boven