Nieuws

AVG (ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING)

Ook Neo’25 moet voldoen aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf 25 mei jl. is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing.

Voetbalvereniging Neo’25 verwerkt persoonsgegevens. Wij willen jullie hierover graag in het kader van de wet AVG duidelijk en transparant informeren. In een nog op te leveren privacy statement geven wij antwoord op de belangrijkste vragen over de verwerking van persoonsgegevens door Neo’25.

De Sportbonden hebben een stappenplan gemaakt dat ons daar bij helpt. Na het doorlopen van het stappenplan kan Neo’25 een AVG-verklaring (Privacy Statement) aanvragen bij Stichting AVG. Hiermee is aantoonbaar dat Neo’25 het stappenplan heeft doorlopen en uw gegevens voldoende beschermd zijn en wij er op de juiste manier mee om gaan.


 

Van wie verwerkt NEO’25 persoonsgegevens?

Neo’25 verwerkt persoonsgegevens van mensen met wie wij direct of indirect een relatie hebben, willen krijgen of hebben gehad. Dat zijn bijvoorbeeld gegevens van:

 

  • Leden, donateurs, ereleden en leden van verdienste van Neo’25
  • Mensen die interesse tonen in een lidmaatschap bij Neo’25 of ooit een lidmaatschap hebben gehad
  • Mensen die aan een bedrijf of organisatie verbonden zijn, waar Neo’25 een relatie mee hebben, willen krijgen of hebben gehad

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

De ledenadministratie van Neo’25 verwerkt de persoonsgegevens in het ledenadministratie programma Sportlink.

 

 

 

 

Waarvoor verwerkt NEO’25 persoonsgegevens?

Als je lid of donateur wilt worden van Neo’25, of deel wilt nemen aan een van onze activiteiten, hebben wij de persoonsgegevens nodig. Met behulp van deze gegevens kunnen wij je op de juiste wijze inschrijven als lid of deelnemer aan een van onze activiteiten. Als je eenmaal lid of relatie bent van Neo’25 willen we je goed van dienst zijn. Wij gebruiken je naam en adresgegevens bijvoorbeeld om contact met je te onderhouden en je te informeren over lidmaatschap gerelateerde zaken, maar ook als je een vraag stelt, verwerken wij je gegevens om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Tot slot zijn er praktische zaken waarvoor we gegevens verwerken. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van administratieve processen rondom contributie, het speler volg systeem e.d.

Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • -Voornaam

· -Voorletter

· -Achternaam

· -eventueel tussenvoegsel

· -geslacht

· -geboortedatum

· -geboorteplaats

· -nationaliteit

· -adres, postcode, woonplaats en land

· -telefoonnummer

· -mobiel nummer, eventueel 2e mobielnummer

· -e-mailadres, eventueel 2e e-mailadres

· -legitimatie

· -legitimatie nummer

  • IBAN nummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Neo’25 verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens:

  • Gegevens van personen jonger dan 16 jaar

Bijvoorbeeld onze website heeft niet de intentie gegevens of afbeeldingen te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via secretaris@neo25.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen. Verder onderzoeken we of en hoe we je toestemmingen kunnen regelen om afbeeldingen  van jou en/of je kind te mogen vastleggen en  publiceren . Vooralsnog gaan we er vanuit dat je bij het aangaan van een lidmaatschap bij Neo’25 hier toestemming voor hebt gegeven. Als je hier bezwaar tegen hebt neem dan contact met ons op via secretaris@neo25.nl

Hoe lang we gegevens bewaren

Neo’25 zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn is 7 jaar.

Delen met anderen

Neo’25 verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar ledenadmin@neo25.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we je om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. Neo’25 zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Heeft u vragen              

Je kunt te allen tijde vragen over dit onderwerp kwijt bij secretaris@neo25.nl.

 


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven