Nieuws

NEO’25-2 mag naar boven kijken en brengt SSC’55-2 verder in de problemen!

13 april 2018
www.neo25.nl
Dinsdagavond 10 april stond de derby NEO-2 – SSC2 op het programma. Daar waar NEO wat moeizaam begon kwam SSC als een speer uit de startblokken. 

Na circa 10 minuten voetballen kwamen de bezoekers uit de Vrijhoeven dan ook op voorsprong. Deze domper was gelukkig wel het benodigde wekkertje voor onze NEO-mannen. De aanval werd steeds vaker gezocht en voorzichtig aan werden er her en der wat kansjes gecreëerd. Na 30 minuten was het Angelo Kerst die met een fenomenaal schot NEO weer naast SSC schoot. Volgens Bert kon de bal nog 4 mm verder in de hoek maar volgens mij zat daar toch echt de paal en lat.

Waar SSC de eerste helft als een speer uit de startblokken kwam, was dit de tweede helft totaal andersom. NEO was heer en meester en onze bezoekers wisten even niet waar ze het moesten zoeken.  Na de zoveelste perfect aangesneden corner (van de kleinste man op het veld) kopte Koen Tanghe de bal keurig voor de voeten van Marc van Oosterhout, die wist wel raad met dit buiten kansje. De 2-1 stond op het score bord! 

Daar waar SSC probeerde de gelijkmaker te maken was het vooral NEO dat de kansen kreeg. De in grote talige aanwezige support uit de Vrijhoeven zagen het gelukkig vrij positief in. Ze juichte diverse keren, niet omdat SSC scoorde maar omdat NEO-kansen misten (#toch-net-niet-helemaal-begrepen-hoe-het-spelletje-werkt-denk-ik). Net als de wedstrijd als een kaarsje lijkt uit te gaan werd het vuurtje nog even opgestookt in de tot nu toe redelijk vriendelijk derby. De uitstekend fluitende scheidsrechter trok de rode kaart. Deze klap kwam SSC niet meer boven en de tussen stand werd gebombardeerd tot eindstand.

Uiteraard is een derby winnen natuurlijk altijd leuk, daar waar je na de ranglijst bekijkt wordt het nog leuker. Door deze knappe overwinning mag NEO-2 naar boven gaan kijken en nog hopen op rechtstreekse handhaving. Tevens lijkt de laatste plaats even uitbeeldt die momenteel beet wordt door onze vrienden uit de Vrijhoeven.

 
www.neo25.nl

Verslag Bierproeverij

10 december 2018
Vrijdag 7 december was onze, toch al gezellige kantine, ingericht als heus proeflokaal.   Voor de 2de keer vond de… Meer >
 
www.neo25.nl
Op zaterdagmiddag 8 december stond voor VV NEO’25 de laatste thuiswedstrijd in competitieverband van het kalenderjaar 2018 op het… Meer >
 
www.neo25.nl

Uitslag Grote Loterij

08 december 2018
Hier is de uitslag van de Grote Loterij: Uitslag Loterij
 
www.neo25.nl
Op donderdagavond 6 december is in het bijzijn van de veteranen van NEO’25 Bert Span gehuldigd voor zijn 25 jarige lidmaatschap.… Meer >
 
 
 
 
28-11-2018 Meer >
 
 
26-11-2018 Meer >
 
 
24-11-2018 Meer >
 
22-11-2018 Meer >
 
 
 
19-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
30-09-2018 Meer >
 
30-09-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven