Nieuws

NEO’25-2 mag naar boven kijken en brengt SSC’55-2 verder in de problemen!

13 april 2018
www.neo25.nl
Dinsdagavond 10 april stond de derby NEO-2 – SSC2 op het programma. Daar waar NEO wat moeizaam begon kwam SSC als een speer uit de startblokken. 

Na circa 10 minuten voetballen kwamen de bezoekers uit de Vrijhoeven dan ook op voorsprong. Deze domper was gelukkig wel het benodigde wekkertje voor onze NEO-mannen. De aanval werd steeds vaker gezocht en voorzichtig aan werden er her en der wat kansjes gecreëerd. Na 30 minuten was het Angelo Kerst die met een fenomenaal schot NEO weer naast SSC schoot. Volgens Bert kon de bal nog 4 mm verder in de hoek maar volgens mij zat daar toch echt de paal en lat.

Waar SSC de eerste helft als een speer uit de startblokken kwam, was dit de tweede helft totaal andersom. NEO was heer en meester en onze bezoekers wisten even niet waar ze het moesten zoeken.  Na de zoveelste perfect aangesneden corner (van de kleinste man op het veld) kopte Koen Tanghe de bal keurig voor de voeten van Marc van Oosterhout, die wist wel raad met dit buiten kansje. De 2-1 stond op het score bord! 

Daar waar SSC probeerde de gelijkmaker te maken was het vooral NEO dat de kansen kreeg. De in grote talige aanwezige support uit de Vrijhoeven zagen het gelukkig vrij positief in. Ze juichte diverse keren, niet omdat SSC scoorde maar omdat NEO-kansen misten (#toch-net-niet-helemaal-begrepen-hoe-het-spelletje-werkt-denk-ik). Net als de wedstrijd als een kaarsje lijkt uit te gaan werd het vuurtje nog even opgestookt in de tot nu toe redelijk vriendelijk derby. De uitstekend fluitende scheidsrechter trok de rode kaart. Deze klap kwam SSC niet meer boven en de tussen stand werd gebombardeerd tot eindstand.

Uiteraard is een derby winnen natuurlijk altijd leuk, daar waar je na de ranglijst bekijkt wordt het nog leuker. Door deze knappe overwinning mag NEO-2 naar boven gaan kijken en nog hopen op rechtstreekse handhaving. Tevens lijkt de laatste plaats even uitbeeldt die momenteel beet wordt door onze vrienden uit de Vrijhoeven.

 
www.neo25.nl

Kantine gesloten

26 juni 2018
Van maandag 2 juli tm vrijdag 11 augustus is de kantine vanons sportpark gesloten!
 
www.neo25.nl
Jeugdafdeling; teamopzet en indeling, Hoe doen we dit bij NEO’25?   Afdeling voetbalzaken bestaat grofweg uit 3 subafdeling;… Meer >
 
www.neo25.nl

NEO'25 JO19 Kampioen

13 juni 2018
  Vanaf de zijlijn…… Seizoen 2017/2018   Zaterdag 9 juni 2018 speelde het elftal van trainer Wesley en leider… Meer >
 
www.neo25.nl

Vacature Vrouwen 1

11 juni 2018
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven