Nieuws

VV NEO’25 continueert zegereeks

01 april 2018
www.neo25.nl

Op zaterdagmiddag 31 maart 2018 trad VV NEO’25 in ’s-Hertogenbosch aan tegen SV BLC. De Sportvereniging Beatrix Lukas Combinatie, opgericht in 1963, is net als VV NEO’25 goed in vorm. Na het ontslag van trainer Maarten van Lith loopt het op rolletjes voor de groengelen. Onder de nieuwe oefenmeester John Huisman is SV BLC tot op heden ongeslagen en werden er zeven punten uit de laatste drie wedstrijden behaald. VV NEO’25 reisde met dezelfde rapportcijfers af naar ’s-Hertogenbosch. Bij VV NEO’25 ontbrak deze middag Mark van Caem wegens een schorsing en Giorgio Kerst wegens een blessure. In de warming-up viel Nino van Leuveren uit, waardoor Joey van Wanrooij vanaf acquit begon. Om 15.00 uur werd er onder leiding van de heer Pieter van Veelen afgetrapt op het kunstgras van Sportpark de Meerendonk.

 

In tegenstelling tot de ontmoeting in november tussen beide ploegen (een 3-1 overwinning voor VV NEO’25), liet SV BLC het initiatief ditmaal aan VV NEO’25. In de openingsfase leek Jordy Rosenbrand al snel op weg naar de openingstreffer, maar een vlagsignaal van assistent-arbiter Venmans werd door de heer Van Veelen overgenomen. Een tiental minuten later werd een vlagsignaal van diezelfde grensrechter niet gehonoreerd door de leidsman. Hierdoor kan Jordy Rosenbrand alleen op doelman Ajay Ramlal af. Laatstgenoemde bleek de sterkste, ware het niet dat de rebound exact voor de voeten van Julian Vos viel: 0-1. In het vervolg zakte VV NEO’25 terug en wist het dat SV BLC moest komen. De thuisploeg drukte de bezoekers in het vervolg van het eerste bedrijf terug, zonder dat dit tot grote kansen leed. Het gevaarlijkste moment vond op slag van rust plaats, toen een poging van Nabil Elouajdi tergend langzaam langs de verkeerde kant van de paal rolde. Met een minieme voorsprong mocht VV NEO’25 richting de thee.

 

Na de rust werd bij de thuisploeg ‘good-old’ Frits van Mourik binnen de lijnen gebracht. Na een slippertje in de Sprangse verdediging kreeg Teun Kessens de eerste grote mogelijkheid voor de thuisploeg, maar gelukkig voor VV NEO’25 faalde hij. Niet veel later redde Kevin Akkermans knap op een schot uit de tweede lijn. Kort hierna kreeg VV NEO’25 de kans om de wedstrijd te beslissen. Jordy Rosenbrand schoof de bal lang doelman Ramlal, maar zag het leder langs de verkeerde kant van de paal rollen. Een goede tiental minuten later lukte het VV NEO’25 wel om de wedstrijd te beslissen. Na doorjagen van Julian Vos ging doelman Ramlal in de fout. Hierdoor kon Jordy Rosenbrand ploeggenoot Ruud van Dongen in staat stellen om van dichtbij de bevrijdende 0-2 tegen de touwen te schieten. Dit bleek meteen de laatste actie van Van Dongen, die met een blessure het veld verliet. Voor hem kwam debutant Nick van Wanrooij binnen de lijnen. Van Wanrooij, een neefje van VV NEO’25 aanvaller Ramiro van de Leur, kon terugkijken op een meer dan verdienstelijk debuut. Niet veel later stonden ook respectievelijk Jordy Rosenbrand en Ramiro van de Leur hun plaatsen af aan Angelo Kerst en Melvin van Maastrigt. Via Jori van den Berk werd de thuisploeg nog eenmaal gevaarlijk, maar Kevin Akkermans hield zijn doel schoon. VV NEO’25 werkte steenhard en het vergat om verder afstand te nemen. In de afronding bleek men niet koelbloedig genoeg. Desalniettemin was het deze middag meer dan voldoende om de drie punten mee naar Sprang-Capelle te nemen, waardoor VV NEO’25 voorlopig naar plaats 4 in de rangschikking stijgt.

 

Na afloop heerste de blijdschap bij VV NEO’25. “Wanneer we op deze manier voor elkaar werken, is het niet erg om veel vuile meters te maken,” sprak Ramiro van de Leur. Jesse Trapman voegde daar aan toe: “Wij zijn een echt team, als collectief zijn we lastig te kloppen.” Voor VV NEO’25 staat spoedig de volgende wedstrijd op het programma. Aanstaande dinsdagavond zal er om 19.00 uur afgetrapt worden in Andel, waar VV NEO’25 de wedstrijd van 25-11-2017 vanaf minuut 38 over zal moeten spelen. Destijds vergat arbiter Deurloo Sparta’30 speler Robert Bouman na een tweede gele kaart van het veld te sturen. De wedstrijd zal door Sparta’30 aangevangen dienen te worden met een numerieke minderheid. Ditmaal zal de wedstrijdleiding in handen zijn van de heer Wijnand van Vreeswijk.

 

 

 

 

foto van Anna van Leuveren-Pattipeilohy.

Foto: Anna van Leuveren-Pattipeilohy. Nick van Gils stuurt debutant Nick van Wanrooij en Angelo Kerst op avontuur.

 

foto van Anna van Leuveren-Pattipeilohy.

Foto: Anna van Leuveren-Pattipeilohy. Blijdschap bij Julian Vos na de openingstreffer. 
www.neo25.nl

Trainingstijden

21 augustus 2019
Hier is het overzicht van de trainingstijden van komend seizoen. De trainingen van de jeugdelftallen starten na komend weekend weer.
 
www.neo25.nl

Rabobank Club Kas Campagne

20 augustus 2019
Vorig jaar hebben we deelgenomen aan de Rabobank Club Kas Campagne. Dat is een actie van Rabobank De Langstraat die geldt voor… Meer >
 
www.neo25.nl
Zaterdag 24 augustus is het mogelijk om de eerste training of teambijeenkomst te houden op het sportpark. Een indeling vind je in de… Meer >
 
De afgelopen weken is men bij NEO’25 druk bezig geweest met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. De velden worden speelklaar… Meer >
 
11-08-2019 Meer >
 
11-08-2019 Meer >
 
 
 
11-07-2019 Meer >
 
Terug naar boven