Nieuws

Voetbaltassen voor de JO7-2 van NEO’25

26 maart 2018
www.neo25.nl

Zaterdag 24 maart stond de 2e wedstrijd van het seizoen op het programma tegen Mades Boys JO7-1. Voorafgaand aan deze wedstrijd hebben alle 8 spelers van NEO een prachtige voetbaltas in ontvangst genomen, welke door sponsor Regio Bank uit Sprang-Capelle beschikbaar zijn gesteld. Nu kunnen onze talenten elke woensdag en zaterdag hun voetbalspullen in een echte voetbaltas stoppen om hiermee naar NEO te gaan. Door de NEO fotografe Anna werd een mooie teamfoto gemaakt waarop de kanjers trots hun nieuwe voetbaltas laten zien.

 

Hierna begon de wedstrijd tegen Madese Boys en dat ging in het begin aardig gelijk op. De wedstrijd ging op en neer en er werd met passie en goede inzet gespeeld. Duidelijk was te zien dat de kanjers veel plezier beleven aan het samen voetballen en het maakt dan niet zoveel uit wat de stand wordt. De iets oudere spelers van Madese Boys konden beter voetballen en harder op doel schieten, waardoor de wedstrijd verdiend verloren werd met 1-10. Het doelpunt van NEO werd gescoord door Lynn Vrinten nadat haar broertje Milan de bal knap veroverd had en naar zijn grote zus gespeeld had. Lynn liet zien dat meisjes ook goed kunnen voetballen en scoorde haar 2e doelpunt van het seizoen. Deze werd door het gehele team gevierd als een overwinning.


Na afloop werd er door Anna van Leuveren-Pattipeilohy nog een groepsfoto gemaakt en mocht elke speler nog een penalty nemen. Daarna konden de kanjers trots aan de ouders hun nieuwe voetbaltas laten zien.

Wanneer je tussen de 4 en 6 jaar oud bent en gezellig wilt voetballen ben je van harte welkom om een keertje te komen kijken bij de NEO kanjers. We trainen elke woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur op sportpark De Gaard 3 en je mag altijd vrijblijvend een keertje meedoen.

 

 
www.neo25.nl

Trainingstijden

21 augustus 2019
Hier is het overzicht van de trainingstijden van komend seizoen. De trainingen van de jeugdelftallen starten na komend weekend weer.
 
www.neo25.nl

Rabobank Club Kas Campagne

20 augustus 2019
Vorig jaar hebben we deelgenomen aan de Rabobank Club Kas Campagne. Dat is een actie van Rabobank De Langstraat die geldt voor… Meer >
 
www.neo25.nl
Zaterdag 24 augustus is het mogelijk om de eerste training of teambijeenkomst te houden op het sportpark. Een indeling vind je in de… Meer >
 
De afgelopen weken is men bij NEO’25 druk bezig geweest met het voorbereiden van het nieuwe seizoen. De velden worden speelklaar… Meer >
 
11-08-2019 Meer >
 
11-08-2019 Meer >
 
 
 
11-07-2019 Meer >
 
Terug naar boven