Nieuws

Jeugdopleiders; trainers en of begleiders

www.neo25.nl
We kunnen er geen genoeg van hebben

Hoe belangrijk goede leiders en trainers zijn voor de jonge kinderen binnen onze vereniging is niet makkelijk in woorden te beschrijven. Je merkt het aan de lach op het gezicht van kinderen, de trotse blik van ouders en grootouders langs de lijn, maar bovenal aan het plezier dat kinderen beleven aan samen sporten. Het is een samenspel van iedereen die het succesvol maken.

Toch hebben we binnen de vereniging nog meer trainers en leiders nodig. De reden is heel simpel; het ledenaantal blijft maar groeien. We willen iedereen evenveel aandacht geven. Er wordt bij voorkeur geen onderscheid gemaakt tussen teams of spelers. En toch lukt ons als voetbalvereniging en in het bijzonder afdeling voetbalzaken dat niet altijd. Zo is het ledenaantal blijven groeien gedurende het seizoen. Er komen elke week of maand nieuwe leden bij. Dit zorgt op dit moment voor overvolle teams. Een luxe zou je zeggen maar er zit ook een keerzijde aan. Veel spelers betekent ook meerdere reserves of reserve beurten waardoor je soms net een halve wedstrijd kan spelen. Of dat je net iets minder vaak aandacht krijgt tijdens de training.

Vanuit voetbalzaken zouden we heel graag een extra team (of twee) willen inschrijven voor de competitie na de winterstop. Maar helaas kunnen we dat niet zomaar doen, zonder een goede leiders of trainer. Aan indeling, materiaal of shirtjes zal het niet liggen. Het is het samenspel van mensen dat het op dit moment even lastig maakt.

Vanuit voetbalzaken willen we de nieuwe trainers of begeleiders ook voorzien van theorie of praktijkles. Zo staat er op woensdag 10 januari een tweede trainers/leiders avond op het programma waarin techniektraining op het programma staat. Een practische invulling van oefeningen die je tijdens je trainingen kan toepassen. Ouders die trainers-ambities hebben, zijn van harte welkom die avond. Meld je wel even aan via Tony van Driel via voetbalzaken@neo25.nl Vanzelfsprekend zijn Marcel Versteeg of Rene de Bie ook beschikbaar voor aanmeldingen voor nieuwe trainers en of leiders. We horen of spreken u graag.

https://www.neo25.nl/back-site/upload/neo25/fotoalbums/fotoalbums/2i7a8802_20171002112414789.jpg

 


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven