Nieuws

In the spotlight: Assistent trainer Neo1

www.neo25.nl

NEO’25 is ook komend seizoen verzekerd van de diensten van assistent-trainer Patrick Leijtens uit Kaatsheuvel. Patrick is nu bezig aan zijn eerste seizoen als assistent-trainer van het eerste elftal, waarin hij samenwerkt met boezemvriend / hoofdcoach Stefan Brok en teammanager Dick Timmermans. “Bij NEO’25 heb ik een prima gevoel. Het is een fijne familieclub, wat ik ook al eens heb ervaren toen ik nog speler was,” aldus Leijtens (49). “Daarnaast kan ik prima samenwerken met de TC, ook belangrijk natuurlijk.” 

Tijdens trainingen ondersteunt Patrick zoveel mogelijk de hoofdtrainer. Ook vindt hij het nog steeds fijn om (soms) fanatiek mee te doen met de rondo of partijvormen. Het spitsenbloed kruipt immers waar het niet gaan kan. Zo probeert hij de jonge garde scherp te houden op trainingsavonden. Een andere rol die de assistent-trainer vervult is het verzorgen van de warming-up op de wedstrijddag en het analyseren van de aanstaande tegenstander. 

Patrick Leijtens over het huidige eerste elftal van NEO’25: “Het is een enthousiaste en zeer jonge talentvolle spelersgroep, die met de week groeit, op voetbalgebied. Qua techniek en mentaliteit. Top om hier onderdeel van te mogen zijn op het veld, maar zeker ook als team met alle gezelligheid, in de sportkantine van NEO. Wekelijks 18 tot 20 man met plezier op dinsdag en donderdag training geven, met afwisselende oefeningen; daar doen wij het als staf en club toch voor!” 

NEO’25 kende een goede start van het seizoen met een 1e plaats in de bekerpoule samen met RWB, Baardwijk en Olympia’60. Vervolgens een moeilijke en wat mindere start in de competitie, maar de spelers hebben klasse getoond en hun rug gerecht, met een uitstekend herstel in de wedstrijden na de winterstop, wat resulteerde in een degelijke 7e plaats in de eindrankschikking… 

“Het is prettig om in het nieuwe seizoen weer bijna met dezelfde talentvolle spelersgroep te kunnen werken en door te groeien naar het niveau van een tweedeklasser. Jongens worden kerels. Meerdere spelers van de selectie kloppen bovendien op de deur voor een basisplaats. Maak het ons maar moeilijk!” Een welkome aanvulling is de komst van middenvelder Sam Verstappen van vv Dongen en de terugkeer van Giorgio Kerst, die lang geblesseerd is geweest, meent Leijtens. “Ik ben dan ook erg positief over het nieuwe voetbalseizoen. Maar vooral: blijf gezond!”


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven