Nieuws

Zaterdag 01 februari: NEO'25 reikt cheque uit aan KiKa

www.neo25.nl

Inmiddels is wel bij iedereen bekend dat we sinds vorig jaar augustus een nieuwe vorm van sponsoring hebben voor onze selectie. Een sponsorvorm met een speciaal tintje, want NEO’25 werkt volgens een nieuw initiatief. Sinds augustus prijkt er namelijk het goede doel KiKa op de voorkant van het wedstrijdshirt en op de materialen van NEO’25 1. Achter deze sponsoring zitten momenteel 11 bedrijven en huidige sponsoren van NEO die gezamenlijk het hoofdsponsorschap steunen. Stefan Brok: “Op de kleding en de nieuwe materialen van NEO’25 1 komt namelijk geen logo van al deze bedrijven te staan, maar dus het logo van KiKa als goede doel. “De mensen die ja hebben gezegd tegen de sponsoring dragen NEO’25 een warm hart toe, maar vonden het idee van een goed doel meenemen in deze samenwerking heel positief. Op deze manier doen we dus vanuit het sponsorbudget ook jaarlijks een mooie donatie naar KiKa en zo snijdt het mes eigenlijk heel goed aan twee kanten”, zegt Brok. “Zo slaan we dus een mooie brug tussen enerzijds ons gezellige clubje en anderzijds onze maatschappelijk verantwoording”.

 

Inmiddels is deze vorm van sponsoring alweer een dik half jaar actief en is er ook een commissie KiKa opgericht. Tom Kerst, Rémon van den Hout en onze voorzitter Hans van der Schans zetten zich in om vervolg te geven aan dit mooie project en inmiddels zijn er al een aantal dingen gebeurd. Zo is de kleding van NEO 1 vervangen, waardoor ons vlaggenschip er weer representatief uit ziet. Daarnaast heeft er in de herfstvakantie een zeer succesvolle eerste jeugd-KIKA-dag plaatsgevonden, welke mogelijk een vast plaats krijgt in de kalender. 

 

Aanstaande zaterdag staat er wederom een bijzondere activiteit op de planning, want dan zal er voor de eerste keer een donatie worden gedaan aan de stichting KiKa. De founders van de stichting zullen we ontvangen op ons sportpark en voorafgaand aan de wedstrijd NEO 1 - BLC zal de cheque worden uitgereikt. Na de wedstrijd sluiten we de dag op een leuke manier af met de spelers, het bestuur en de aanwezige van stichting KiKa en zal er geproost worden op een succesvolle samenwerking. Jullie zijn allemaal van harte welkom tijdens de wedstrijd NEO 1 - BLC 1 om 15.00 uur om de uitreiking van de cheque bij te wonen op Sportpark De Gaard.



 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven