Nieuws

Verslag seniorentoernooi en nieuwjaarsreceptie

www.neo25.nl

Het nieuwe jaar was 5 dagen oud of het eerste evenement was alweer gepland bij vereniging NEO'25. 

Begin van de middag waren de seniorenteams (aangevuld met de A jeugd spelers) verzameld voor een mix toernooi. Opvallend was het hoge aantal veteranen en NEO 5 spelers die aanwezig waren. Het is altijd leuk om gemixt te voetballen en zo de banden weer eens aan te halen met jeugdige voetballers aldus een veteraan. "Ik heb zelfs nog met zn vader gevoetbald was een alom bekende quote"

Rond 16:00 was de kantine volgestroomd met rustende NEO-leden waarmee de ruimte gezellig vol was. Voorzitter Hans hield zijn nieuwjaars-speech (te) kort en krachtig. Het nieuws wordt namelijk via de bekende kanalen verspreid. En daarbij gaan er veel zaken goed binnen deze gezellige familie- en vrienden-vereniging. Een fijne constatering zo halverwege het seizoen! Voorzitter Hans eindigde met een warme nieuwjaarswens en eindigde met de zin; " tussen vier en zes, een gratis fles". Hiermee werd de nieuwjaarsreceptie geopend voor de leden en was het nog lang gezellig en druk op de Gaard. 

 



 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven