Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
20-09-2014 10:45 N.E.O.'25 C1 Nieuwkuijk C1 Linden, A. v.d. 2-4

Neo'25 C1 - Nieuwkuijk C1 dd. 20-09-2014

Vandaag eerste thuiswedstrijd van de competitie. Voor wedstrijd nog even op de elftalfoto. Dan spelen we ook nog op het hoofdveld, dus alle ogen zijn gericht op ons.
Na een matige warming-up, geeft trainer nog even aan dat er als team hard gewerkt moet worden en zo kon de wedstrijd beginnen. Al heel gauw bleek dat de 1-4-4-2 opstelling geen succes bood, want al gauw kwamen we op een 0-1 achterstand. Niet veel later kregen we via een mooi schot van Dylan kans op 1-1. Passing was niet scherp, positiespel niet en ook verdedigend kwamen we er niet aan te pas waardoor we met 0-2 de rust in gingen. En dankzij Andre is het niet meer geworden.
Na een donderspeech van de trainer kwamen we vol goede moed het veld op, maar Nieuwkuijk speelde met de wil om te winnen en dat was bij ons ver te zoeken. De laatste 10 minuten werden we feller en dat resulteerde in een mooie aanval die uiteindelijk via de keeper voor de voeten van Lars kwam en die er 1-4 van maakte. Niet veel later ederom een mooie aanval via Dylan op rechts, die Noah wist te bereiken. Zonder nadenken schoot Noah direct in de korte hoek, wat resulteerde in 2-4 en wat tevens de eindstand was.
Er is nog veel werk aan de winkel, masr met vertrouwen kijken we uit naar de volgende wedstrijd.
Door: Marco van de Ven , 23-09-2014 00:00