Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
06-09-2014 10:45 N.E.O.'25 C1 NOAD C2 ZA Linden, A. v.d. 9-2

Verslag Neo'25 C1-NOAD C2 dd. 06-09-2014

Vandaag tweede bekerwedstrijd op het programma, thuis tegen Noad uit Tilburg. Na de mooie overwinning vorige week en fanatiek getraind te hebben, was het vertrouwen enorm aanwezig in de groep.
Alhoewel Noad sterk uit de startblokken kwam, wisten wij ons snel te herstellen en binnen enkele minuten al met twee doelpunten van Noah op voorsporng te komen. Dylan speelde een belangrijke rol, op zijn niet vertrouwde positie rechtsbuiten. Met een goed keepende Sam en een solide achterhoede met Damian, Tijmen, Rowdy en Jeremy wisten we de nul te houden en maakten we het de voorhoede van Noad erg lastig. Op het middenveld met Ivan, Cas, Thijs en later Steven kregen onze voorhoede spelers, Dylan, Noah en Lars voldoende aanvoer om de stand op te krikken naar een 5-0 met de rust. Dankzij doelpunten van Tijmen en twee keer Dylan.
In de rust hamerde de trainer er op om in de tweede helft vooral de concentratie niet te verliezen . Met wisselspelers Andre, Jeroen en Tom begonnen we aan de tweede helft. Ook nu was in de beginfase Noad sterker en gaven wij teveel ruimte wag aan de tegenstander, waardoor zij 5-1 scoorden. Maar als dan eenmaal de trein weer op gang is met Noah en Dylan voorop in de strijd dan wordt het zo weer 7-1. We lieten Noad nog een keertje terug komen tot 7-2, daarna bleef het slot op de deur. Met nog een vierde doelpunt van Noah en een zelf opgezette aanval van Ivan, werd het uiteindelijk 9-2. We kunnen als begeleiding en ouders terugkijken op een mooie overwinning. Proficiat jongens! Ten verdienste van jullie voor een week goed trainen en er weer als team te staan.
Door: Marco van de Ven , 06-09-2014 00:00