Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
30-08-2014 11:30 SVSSS C2 ZA N.E.O.'25 C1 1-2

svSSS C2 - Neo'25 C1

Vandaag de eerste bekerwedstrijd, uit tegen svSSS uit Udenhout. De weervoorspellingen waren niet best, maar vol goede moed vertrokken we met voltallige selectie, via het pittoreske Loon op Zand nasr Udenhout.
We startten fel aan de wedstrijd en kregen een aantal goede kansen. Ook svSSS kreeg een aantal kansen, maar Andre wist ze goed te pareren. Het ging mooi gelijk op en ruststand was 0-0.
Tweede helft werd svSSS wat sterker en kwamen op 1-0 voorsprong. Masr onze jongens gaven niet op en deden er nog een schepje bovenop. Tijden ging zich van achter uit met de aanval bemoeien en versierde eren penalty, die keurig ingeschoten werd door Noah. Laatste minuten van het spel ging het echt op en neer met kansen over en weer. Uiteindelijk door goed werk Dylan en Ivan brachten zij Noah in stelling die mer mooie beweging en een goed schot de 1-2 op het bord bracht. De laatste minuten leken eeuwig te duren, masr uiteindelijk klonk het verlossende eindsignaal. Onze boys hebben een goede teamprestatie neergezet en iedereen heeft zijn steentje daarin bijgedragen. Grote complimenten jongens!
Door: Marco van de Ven , 30-08-2014 00:00