NEO'25 F2 bekert verder ten koste van SSC'55

SSC'55 JO9-2 ZA
NEO'25 JO9-2
29-10-2016
2-8

Het contrast was groot. Op vrijdagmiddag stonden 3 spelers van de F2 nog op het veld van het Mandemakers Stadion in Waalwijk voor een wedstrijd in het kader van het RKC prof-kids avontuur,
op zaterdagochtend 8:30 stonden ze met hun teamgenoten van NEO op het donkere en nevelige Van Wijlen Sportpark in de Vrijhoeve. Op het programma stond de bekerwedstrijd tussen de F2 van SSC'55 en de F2 van NEO'25.
Beide ploegen hadden de bekerwedstrijden in de poule met overmacht gewonnen en de winnaar van vandaag zou zich plaatsen voor de volgende ronde.
De NEO-mannen waren nog niet goed wakker want bijna direct vanaf de aftrap scoorde een SSC-speler met een bekende voetbalnaam de 1-0. Even leken de mannen uit Landgoed Driessen (of was het nou Sprang?) onder de indruk maar al snel
werd begonnen met orde op zaken stellen. Met de inmiddels kenmerkende aanvallen via de vleugels en de knappe individuele acties door het hart van de verdediging wist NEO nog voor de rust de score om te buigen naar een 3-1 voorsprong.
Na de rust was het weer eenrichtingsverkeer naar de doelman van de geel-zwarten. Vrij snel vielen de 1-4 en 1-5 voordat SSC in staat was ook weer een keer te scoren. Dit was het teken voor NEO om nog een keer aan te zetten en het meegereisde publiek nog 3 goals voor te schotelen. Zo eindigde deze "beker-burentwist" in maarliefst 2-8 voor de rood-wit-blauwen. Goed gedaan jongens en op naar de volgende ronde!