SSC'55 JO7-1
NEO'25 JO7-1
22-10-2016
2-7

Het 1e weekend van de herfstvakantie mocht er gevoetbald worden tegen onze buren uit de Vrijhoeve. 2 weken hiervoor was de thuiswedstrijd nog verloren gegaan, maar NEO was niet van plan om dit ook vandaag te laten gebeuren. 14 kanjers begonnen op het kunstgras van SSC aan de wedstrijd en er werd door beide kanten goed gevoetbald. Helaas werd door onze kanjers 2x een voorsprong weggegeven, maar niet getreurd er kwam nog een helft. NEO ging beter voetballen en er werd zelfs overgespeeld naar elkaar. Toch wel een compliment waard naar de trainers dat dit na 1 training al zichtbaar wordt. Na 2 goals van NEO leek de buit binnen, maar de kanjers van SSC bleven strijden voor doelpunten, maar goed keeperswerk van Gerben (zonder handjes) bleef SSC in de tweede helft zonder doelpunten. Er kon wel gejuicht worden aan de NEO zijde, want nog 3 doelpunten leverde een 7-2 overwinning op. Gefeliciteerd met de overwinning en geniet van de vakantie.