SV Capelle JO7-1
NEO'25 JO7-1
24-09-2016
8-3

Zaterdag 24 september 2016 stond de tweede wedstrijd op het programma voor onze kanjers waarin sv Capelle de tegenstander was. Na een goede warming-up en een peptalk van de coach ging Neo voortvarend van start en kwam op een 1-0 voorsprong. Enkele goede aanvallen van Capelle werden keurig verdedigd door Neo, maar helaas kon niet worden voorkomen dat de eerste helft met een 2-1 achterstand werd afgesloten. Na de rust mocht Neo aftrappen en deze belandde rechtstreeks in het doel. De meegereisde fans vierde feest, maar helaas vielen daarna bij Neo in korte tijd een aantal doelpunten waardoor een tweede overwinning er niet in zat. Volgende week spelen we thuis tegen Raamsdonk en we gaan weer proberen om het goede spel van de afgelopen 2 wedstrijden voor te zetten in deze wedstrijd.