Een dubbele confrontatie NEO’25 – RWB

www.neo25.nl
N.E.O.'25 F4
RWB F7
26-03-2016
1-0

Scheidsrechter:   Caem, M. v.
“De F-pupillen spelen een burenderby”
Afgelopen zaterdag stond zowel de F2 als de F4 van N.E.O. ’25 (Nederland en Oranje) tegenover een Rood Wit Blauwe tegenstander R.W.B. genaamd. De F6 en F7 waren te gast op Sportpark de Gaard.
Een leuke burenderby waar veel bekenden van elkaar tegenover elkaar stonden. Veel vriendjes of bekenden vanuit het woongebied landgoed Driessen die op sportieve wijze met elkaar de strijd aangingen.  De kinderen waren tijdens de wedstrijd vol concentratie en opgaand in de wedstrijd, direct na de wedstrijd even bijkletsen. En de vele ouders stonden gezellig met elkaar langs het veld. De teams waren erg aan elkaar gewaagd en dat leverde twee leuke wedstrijden op.
De F2 van NEO’25 speelde vorige week ook al tegen RWB F6 en toen werd er nipt met 1-0 verloren. Maar vandaag, ondanks 4 afwezige spelers, werd er een knappe overwinning (3-1) binnengesleept. De F4 van NEO’25 maakte er samen met RWB F7 ook een spannende wedstrijd van. Uiteindelijk trok ook NEO F4 aan het langste eind door 1-0 te winnen.
Na afloop nog even met z’n allen op de foto. RWB in de bekende shirts en gastheer NEO’25 in de Respect-shirts en uit-tenue’s van sponsor De Plus supermarkt. En zo gingen beiden buren op sportieve maar bovenal gezellige wijze het paasweekend in.
 
 

Verslagen

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven