Wedstrijdverslag ’t Zand MA 1 – NEO ‘25 MA 1

N.E.O.'25 MA1
12-03-2016
5-1

Als gevolg van vele afgelastingen en het overlijden van erelid Ad Bax mochten we dan eindelijk aan de nieuwe competitie beginnen. Dit moesten wij doen uit bij s.c. ’t Zand in Tilburg.
Na een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis van ons erelid begonnen wij om 12.45 uur vol goede moed aan de wedstrijd.
In het begin van de wedstrijd ging het redelijk gelijk op waarbij beide teams een aantal kleine mogelijkheden kregen op de openingstreffer. Wat wel al snel duidelijk werd was dat wij wedstrijdritme miste omdat wij eigenlijk pas 2 echte trainingen hebben gehad na de winterstop. Bij de tegenstander kon je duidelijk zien dat die al iets verder waren. Zij hadden immers ook al 3 wedstrijden gespeeld na de winterstop.
Na 35 minuten kwamen wij op achterstand door een doelpunt van ’t Zand. Desondanks pakte we het weer goed op en vochten voor wat we waard waren.
Gelukkig was daar de rust na 45 minuten zodat we even in het lekkere zonnetje konden bijkomen en weer bijtanken voor de 2e helft.
Helaas resulteerde dit in de 47e minuut tot de 2-0. Even waren we het kwijt en in de 57e minuut werd het zelfs 3-0 voor de thuisclub.
De meiden wisten echter niet van opgeven en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer en met succes. Onder toezicht van verschillende supporters die er weer waren scoorde Eva in de 62e minuut op aangeven van Veerle de verdiende 3-1.
Na deze treffer hebben we nog wel een paar kleine mogelijkheden gekregen maar gaandeweg de wedstrijd werd ’t Zand sterker en kon je zien dat we conditioneel wel iets tekort kwamen. Dit had als gevolg dat in de laatste 10 minuten van de wedstrijd ’t Zand uitliep naar 5-1.
Jammer van het resultaat maar we gaan vol goede moed richting de volgende wedstrijd.