Rijen MC1
N.E.O.'25 MC1
20-02-2016
1-2

Onze 2e wedstrijd was wederom uit en ook begonnen we deze wedstrijd met vertraging , omdat de kleedkamer niet vrij was. We waren wederom niet onder de indruk van dat alles en we starten dan ook direct fel, wat resulteerde in kleine kansjes.
Naarmate het spel vorderde kreeg vv Rijen steeds meer grip op het spel en dat resulteerde in de 20e minuut via een afstandsschot in 1-0. Het spel ging zo door. Vv Rijen viel aan en NEO’25 counterde er flink op los. In de laatste minuut van de eerste helft, via een uittrap van Nicolyne, die over de verdediging ging en via Shania de 1-1 een feit is.

Na een welverdiende rust en wat wissels doorgevoerd te hebben, was het direct in de derde minuut van de 2e helft raak. Een mooie pass van Kirsten op Shania die wederom zeer beheerst de bal in het netje legt 1-2.
Toen kon het eigenlijk niet meer fout gaan, want ons middenveld en de achterhoede waren heer en meester op het veld. We kregen nog een aantal kansen die er helaas niet in gingen, maar dat kon de pret niet drukken. Al waren we wel opgelucht dat de scheidsrechter het eindsignaal gaf, en die ondanks zijn jonge leeftijd toch een redelijke partij floot.

Verder wil ik even zeggen dat ondanks de profocaties van de tegenstander, wij ons netjes hebben gedragen en ons niet uit de tent hebben laten lokken.. “Klasse”.

Op naar de volgende wedstrijd die we zeker niet mogen onderschatten en wij er gewoon vol voor moeten gaan.