N.E.O.'25 MC1
23-01-2016
1-6

Na de winterstop begon voor de meiden MC1 een nieuw seizoen op een groot veld. Voor een aantal van hen was dit ook de eerste keer op een groot veld.
Na een vertraging van 20 minuten gingen we dan echt van start. De eerste minuten was het wel wennen met het grote veld en de positie die ze moesten innemen, maar in de 15e minuut was het raak. Vanuit een corner werd er gescoord door Shania 0-1.
In de 22e minuut kreeg onze gast speelste Chiara een pass van Joël, die deel uit maakte van ons sterk middenveld, en de 0-2 stond op het bord. Lang konden we niet genieten want SV SSS scoorden direct vanaf de aftrap en het was 1-2.
In de 30e minuut kregen we hulp van de keepster van SV SSS, die met een uittrap precies in de voeten van Shania schoot. Zij zorgde met een mooie actie voor de 1-3.
In de rust werd de sterk spelende debutant Amber, die met Minke een goed duo vormde, op links gewisseld met Stephanie, die ook haar eerste wedstrijd ging spelen voor NEO’25.
In de 1e minuut van de 2e helft gaf Britney een pass op Chiara, die op afstand het net raakte 1-4. Dit herhaalde zich nog een keer in de 69e minuut 1-5.
Tegen het einde had Shania nog een dribbel actie van eigen helft naar het doel en legde beheerst het balletje in het net. De eindstand was 1-6.
SV SSS kreeg naarmate de wedstrijd vorderde het veldoverwicht maar konden dat niet omzetten in doelpunten. Dat was de verdiensten van onze achterhoede Nicolyne, Anouk, Michaëla, Edith en Azra.
Verder wil ik even zeggen dat we nog moeten werken aan onze conditie al vinden jullie dat minder leuk op de training. Maar een wedstrijd duurt nou eenmaal 2 x 30 minuten.
Als je dit resultaat in de eerste wedstrijd kan laten zien dan heb ik veel vertrouwen in de volgende wedstrijden.