26-09-2015
0-2

Vandaag stond de tweede uitwedstrijd van het seizoen op het programma...
Iedereen op dit niveau weet dat een uitwedstrijd in 9 van de 10 gevallen tegen 12 man is... Vooral uit in Den Bosch zal dit een vooroordeel zijn!
We gingen met deze verwachting de wedstrijd in. Opletten met commentaar tegen de leidsman en opletten met overtredingen... Je wilt hem namelijk geen reden geven om de gele kaart te trekken! Maar vandaag bleek het die uitzondering, er stond een heerlijke scheidsrechter en keurige tegenstander op ons te wachten! NEO3 dicteerde de wedstrijd en BVV was enkele maken zeer gevaarlijk uit een counter! Keeper Bart Tanghe hield ons derde met enkele reddingen op de been, maar verder was het vooral
NEO3 dat verzuimde om de 0-1 te maken. Thijs kramer was het uiteindelijk die de ban brak na een mooie aanval met als aangever Stefan Rozenbrand.

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde en moest Keeper Tanghe vooral reageren op aanvallen die ontstonden uit het onnodig balverlies op het middenveld. Hierdoor was de organisatie weg en kon BVV gevaarlijk worden met uitbraken. Hier ligt een belangrijke les voor de rest van de competitie. Deze ligt tevens ook aan de andere kant, het afmaken van kansen. Uiteindelijk was het Stefan Rozenbrand die de wedstrijd 10 minuten voor tijd van zijn spanning ontdeed en de 0-2 binnengleed uit een goede voorzet van gastspeler Brya!

Een nette en leuke wedstrijd dankzij de eerder genoemde scheidsrechter en tegenstander, via deze weg nogmaals bedankt voor de sportieve wedstrijd! NEO5 bedankt voor het verhuren van Baco Ari, Mitchie en Brya!

De overwinning werd gevierd in een volle oktoberfest tent bij NEO, waar CB de door hem verdiende MotM-kan mocht verorberen!

Nu op naar de volgende wedstrijd, thuis tegen TSVV Merlijn.