N.E.O.'25 1
SV BLC 1
02-05-2015
2-3

Met verlies tegen het Bossche BLC kwam voor NEO’25 een einde aan een seizoen waarin het zelden in haar sterkste opstelling kon spelen. De vele langdurige blessures waren hier de oorzaak van. Trainer Antoin van Pelt moest voor vrijwel elke wedstrijd  de puzzel oplossen met welke mensen hij zijn team zou bemannen. Van de 26 wedstrijden werden er 7 gewonnen, 11 maal  gelijk gespeel en 8 wedstrijden gingen verloren. In de laatste wedstrijd , tegen BLC was er niets meer te winnen of te verliezen en deed NEO’25 de punten cadeau aan BLC.

Al in de derde minuut kwam BLC op voorsprong toen het even buiten de zestien een vrije trap te nemen kreeg. Het was Martijn de Wildt die  met een zeer mooie trap de bal in de linker bovenhoek krulde en Arnold van Mersbergen kansloos liet,0-1 met nog bijna een hele wedstrijd te gaan. Daarna ging het spel gelijk op zonder dat er heftig strijd geleverd werd. Wel kwam NEO’25 weer op gelijke hoogte met BLC. Ook hier kwam een vrije trap aan te pas. Het was Julian Vos die hem nam en met een fraaie voorzet Tom Tanghe bereikte die voor de 1-1 kon zorgen. Tot de rust was toen nog twintig minuten te voetballen, een periode  waarin nauwelijks iets gebeurde. Alleen Jordy Rosenbrand namens NEO’25 en Paul van Gemert namens BLC waren nog dicht bij een treffer maar Arjan Poelstra en Arnold van Mersbergen lagen in de weg.

Na de rust trok BLC tussen de twee en zestigste en zes en zestigste minuut de wedstrijd naar zich toe. Twee verdedigend kapitale blunders van NEO’25 stelden Teun Kessens en Koen Boelen in staat een niet meer te repareren gat te slaan. Zij zorgden voor de 1-2 en 1-3.  Dit gebeurde nadat scheidsrechter A. Deurlo had verzuimd om de directe tegenstander van Jordy Rosenbrand  met rood naar de kleedkamer te sturen wegens het van achter neerhalen van Rosenbrand die alleen op de door de keeper verlaten goal af ging!! De BLCer kreeg slechts geel. Volgens de scheidsrechter liep Jordy Rosenbrand naar de cornervlag!!!  Julian Vos, de Benjamin die terug kan zien op een geslaagd seizoen, kende nog een persoonlijk succesje door van dichtbij de 2-3 te scoren na goed doorzetten op rechts van Kevin Leijtens. Daarmee had NEO’25 het allerlaatste kruit van dit seizoen verschoten en ging deze wedstrijd als een nachtkaars uit.

NEO’25 – BLC   2-3. Scheidsrechter  A. Deurlo. Scoreverloop:3 min. Martijn de Wildt 0-1, 25 min. Tom Tanghe 1-1, 62 min. Teun Kessens 1-2, 66 min. Koen Boelen 1-3, 72 min Julian Vos 2-3.
Voor NEO’25  speelden: Arnold van Mersbergen,  Marc van Oosterhout, Nino van Leuveren (79 Martijn Boutier), Roy Rombouts,Kevin Leijtens, Julian Vos, Dave Uters, Peter van Beek, Tom Tanghe, Jordy Rosenbrand en Martijn van Dongen.