Nieuws

In the spotlight!

www.neo25.nl
Komend seizoen willen we elke maand een jeugdteam in the spotlight plaatsen. Dit willen we doen door het team, speciale wedstrijden of andere activiteiten onder de aandacht te brengen binnen onze voetbalvereniging. Dit alles met het doel om onze groeiende vereniging beter te leren kennen en ook de verbinding met elkaar te verstevigen. Over de maand augustus hebben we de meiden B uitgeroepen tot team van de maand!

NEO’25 Meidenteam B zoekt een sluitpost!

Graag stellen we het meidenteam B voor van v.v. N.E.O.’25. Zo’n 5 jaar geleden waagden de eerste drie meisjes uit groep 7 de stap richting de voetbalvereniging. Doordat er steeds meer aanmeldingen kwamen is er een meisjes team ontstaan. Inmiddels gaat de oudste speelster nu studeren (17 jaar) en is de jongste speelster uit het team 14 jaar. Een mooie groep meiden waarbij het enthousiasme ervan af spat! En nu zijn deze meiden op zoek naar een vaste keepster.
Het is een super leuk team, aldus moeder en leidster Karin Meijer. Vaak krijgen we ook complimenten van de tegenstander over ons enthousiasme en gezelligheid. Op dit moment wisselen we het spelen en keepen af. Zo heeft afgelopen week tijdens de bekerwedstrijd de keepster (Romy Wiercx) van de eerste helft, de tweede helft in de spits gespeeld. Ze scoorden maar liefst 5 keer. De einduitslag mocht er ook zijn, namelijk 2-7 uit tegen MVV in Meteren. De andere doelpunten werden gemaakt door Jessica van Schijndel en Eva Snels. “Toch hebben we liever een vaste keeper zodat we verder kunnen bouwen als team”.
Het hoogtepunt in het korte bestaan was het kampioenschap in klasse 1 van het afgelopen seizoen. Dit was een spannende competitie en de kampioenswedstrijd thuis tegen DESK was een ware thriller. Maar na het laatste fluitsignaal was de feestvreugde groots. Er waren ook veel supporters die onze meiden een warm hart toedragen. De betrokkenheid is groot. Zo zijn er zelf 4 vaders die afwisselend als vlagger fungeren. En zijn er twee selectiespelers van de senioren die de trainingen verzorgen.
Dat het meidenteam aanslaat is wel duidelijk. Inmiddels hebben zich ook 5 nieuwe meisjes in de leeftijd van 7-9 jaar aangemeld bij N.E.O.’25. Er dus opvolging in aantocht. Daarbij vind er in oktober weer een ladiesday plaats bij v.v. N.E.O.’25. Die dag worden alle meiden en dames in het zonnetjes gezet. De meiden van de B zullen hier zeker een bijdrage leveren en aanwezig zijn.

De meiden zien u graag een keertje langs het veld. Vanzelfsprekend zal de nieuwe keepster met open armen worden ontvangen





 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven