Nieuws

Indeling Jeugd-elftallen seizoen 2014-2015

Het einde van het seizoen is nabij, trainingen zijn deze week voor het laatst en aanvullende oefenwedstrijden zijn gespeeld.
De Jeugd-afdeling van Voetbalzaken is druk doende om de indeling te maken voor het komende seizoen 2014-2015.

“We zijn blij met de nieuwe aanwas vanuit de pupillen (kanjers en de E en F-pupillen) maar we zijn bovenal content dat we wederom in alle doelgroepen vertegenwoordigd zullen zijn”, aldus Marcel Versteeg(Jeugdcoördinator)

Bijgaand vind u de voorlopige indeling. Waarom is deze indelingvoorlopig? Dit is namelijk afhankelijk van definitieve invulling van het trainers en leider van de betreffende elftallen. Ook zullen er in de vakantieperiode misschien nog spelers bijkomen en of afvallen. Daarbij wil de commissie wachten hoe de competitie-indeling gaat plaatsvinden vanuit de KNVB zodat er meer inzicht komt in de hoogte van elke klasse. Uiteindelijk zullen de trainers, leiders en commissie voetbalzaken gezamenlijk de definitieve teamindeling opstellen.

WANT KUNT U VERWACHTEN?
De verwachting is dat begin augustus de indeling definitief zal zijn. Eventuele wijzigen kunnen dan nog plaatsvinden op basis van de indrukken van de eerste trainingen. Voor bijvoorbeeld de F geldt dat we in eerste instantie gaan starten met 23 spelers.
De definitieve teamindeling volgt na de eerste trainingen en wedstrijden en van daaruit wordt er een F1 en F2 geformeerd.

Begin van het nieuwe seizoen zullen een aantal bijeenkomsten worden georganiseerd voor de pupillen. Die zijn in handen van de betreffende elftalbegeleiders.T.z.t. wordt u daarvoor uitgenodigd.

VERZOEK?
Voor de junioren is het streven om alle trainers en leiders te benoemen. Voor de pupillen zijn we nog op zoek naar enthousiaste ouders die ons willen ondersteunen. Ondersteunen wat betreft trainingen, in de vorm van begeleiding tijdens de wedstrijden en tot slot ondersteuning in de vorm van wedstrijdverslagen en actiefoto's maken. Misschien heeft u wel binnen uw netwerk een persoon die stage loopt bij de sportacademie en een aantal stage-uren moet maken. Of heeft u communicatie-student in uw kennissenkring. Laat het ons weten! U kunt zich daarvoor opgeven bij de contactpersoon van elk team.

Klik hier voor de voorlopige elftalindeling.



 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven