Nieuws

Wie helpt NEO’25 verder groeien?

www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO’25 een voetbalclub van oorsprong uit de dorpskern Sprang en inmiddels een bloeiende middelgrote vereniging in Landgoed Driessen. Een vereniging met een rijke historie, een loyale ledengroep met veel groeiende jeugdleden en spelend op een prachtig complex. Daarbij staat de organisatie als een huis met een fris maar stevig bestuur als fundament. En zijn alle 17 jeugdteams volledig bezet.

Deze vereniging is op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor de jeugd jongens onder 17 en of jeugd onder 13. (Voormalige B1 en D1).
Commissie voetbalzaken wil de kwaliteit van de jeugdbegeleiding naar een hoger plan tillen en dus wordt er bewust naar een trainer/leider gekeken met voldoende voetbalkwaliteiten en inzichten. Die ook zijn kennis en ervaring wil delen met andere jeugdtrainers in de onderbouw.

De commissie voetbalzaken heeft de trainingsstaf en begeleidingsstaf al voor 75% op orde voor de gehele jeugdafdeling. Naast de vacatures zijn we nog op zoek naar een tweetal trainers voor de JO-9 en een extra trainer voor JO-7 (F-pupillen en Kanjers). Met elkaar zorgen we ook komend seizoen weer voor veel sportiviteit en gezelligheid.

Bij interesse, neem contact op met voetbalzaken@neo25.nl of neem contact op met Rene de Bie. We gaan graag met je in gesprek!


 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven