Nieuws

Pupillen toernooi bij NEO'25 geeft veel blije gezichten.

www.neo25.nl
NEO JO-9-1 wint eigen  thuistoernooi

 

Deze zaterdag begon als een mooie dag. Het zonnetje liet zich al snel zien en vele vrijwilligers trokken in de vroegte al richting De Gaard. En zij waren niet de enigen. De toernooicommissie, de scheidsrechters, het kantine personeel en natuurlijk de pannekoekenbakkers waren present. Toen rond 10 uur de spelers en begeleiders binnen kwamen, kon de dag echt beginnen. Ondanks de dreiging van donkere wolken werden de eerste wedstrijd voortvarend gestart. Fanatiek als pupillen zijn, werden er verbeten duels aangegaan met elkaar. Mooi acties en veel doelpunten waren het gevolg. Halverwege een korte regenbui maar dit kon de pret niet drukken. Het publiek zocht onderdak in de tent of op de tribune. Maar de kinderen konden de afkoeling wel waarderen en waren niet van het veld of de springkussens te halen.

De organisatie was zeer te spreken over de sportiviteit die vandaag getoond werd. En de spelers en begeleiding gingen na de prijsuitreiking voldaan huiswaarts. Sommige leden hadden na afloop vaan het toernooi nog de energie om NEO1 aan te gaan moedigen bij de eerste na competitie wedstrijd. En zo werd deze dag in alle opzichten weer een mooie herinnering voor vele jonge voetballertjes.

 

De uitslag:

JO-9

1 NEO'25

2 v.v. Zigo

3 Roda Boys

 

JO-11

1 v.v Zigo

2 v.v. Helvoirt

3 Ssc'55






 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven