Nieuws

Twee vacatures bij de oudste en gezelligste zaterdag voetbalvereniging van Brabant

Voetbalvereniging NEO'25 is een groeiende en bloeiende vereniging in het hart va de gemeente Waalwijk. Op het 'drie-punt': Waalwijk west, Sprang en Landgoed Driessen is er veel aanwas vanuit  de jeugd. Zowel jongens als meisjes (jong en soms ook oud) vindt de weg naar deze gezellige maar bovenal sportieve vereniging. Het bestuur en haar commissies hebben de schone taak om deze groei organisatorisch op te vangen.

Dit resulteert in een blijvende werving van trainers, leiders maar ook vele vrijwilligers voor de organisatie van bijvoorbeeld toernooien, schoonmaak, PR-Horeca of communicatie-activiteiten. Tot op heden nemen de vrijwilligers aantallen toe mede dankzij de impuls die het nieuwe bestuur vorig jaar hebben ingezet. De vereniging wenst dit met name 'intern' op te lossen door betrokken leden of ouders hierin te werven. Toch zijn er ook externe vacatures welke we graag onder de aandacht willen brengen. Een vergoeding voor deze twee vacatures is bespreekbaar.
voetbalvereniging NEO'25 zoekt een:
-     een verzorger die de selectie wil begeleiden op zaterdag

Als verzorger maak je deel uit van het medisch team van Neo'25. Wellicht ben je al sportmasseur of volg je een opleiding fysiotherapie dan nodigen wij je zeker uit om te solliciteren.

-     een trainer voor de B1 (JO -17) of D1 (JO-13) jeugd 
Als trainer/leider begeleidt je het team twee avonden in de week en op zaterdag tijdens de wedstrijd. Wellicht ben je al in opleiding voor een trainingscursus, dan is dit een goede leerschool waar persoonlijk- en groepsontwikkeling hoog in het vaandel staat.

 

Ben jij de enthousiaste en betrokken verzorger of trainer die wij zoeken? Neem dan contact op met voetbalzaken@neo25.nl

 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven