Nieuws

Meiden NEO'25 Onder 19 (MO19-1)

www.neo25.nl
En weer zijn de meiden onder de 19 kampioen. Dat team doet het dus goed. Wie zijn dan die meiden? Laten we ze nog eens voorstellen dan.


In de goal hebben we Malou. Malou was een aanvaller, maar wilde dit seizoen wel op doel. En dat doet ze goed, als de tegenpartij echt iedereen voorbij is, staat daar nog Malou, de rots in de branding met een voortreffelijke uittrap.

Als laatste man ( vrouw) speelt Kaylee. Kaylee is supersnel, gaat op de bal af en ben je haar gepasseerd, kom je Kaylee zeker nog een keer tegen. Je raakt haar niet snel kwijt.

Voor Kaylee speelt Jule. Ze worden nog wel eens door elkaar gehaald. Jule loopt overal, springt overal voor en tussen, onderschept altijd de bal en soloot richting het doel. Jule heeft een geweldige conditie, ze kan blijven gaan.

De numero tien is voor ons Nien. Nina is de aanvoerster en spelverdeler. Nina is bloedfanatiek en spoort de meiden aan tot openingen op links of rechts.

In de spits speelt sportvrouw Veerle. Veerle is snel, behendig en heeft een goede trap. Veerle kan ook blijven lopen en scoort regelmatig.

Guusje is onze linksback. Guusje is een stabiele verdedigster, ze let goed op de bal en grijpt op het juiste moment in.

Voor Guusje speelt Kirsten. Kirsten is voor niemand bang, gaat door, heeft zo nu en dan een akkefietje met haar tegenstander en waagt nog wel eens een balletje op goal.

Op linksbuiten speelt Jasmine. Jasmine is snel, geeft niet op, want ze zal altijd door blijven lopen tot de keeper de bal heeft of de bal achter is. Jasmine heeft ook een goed schot in haar benen.

Rechts achterin staat Demi, soms rechtshalf, maar als verdedigster staat ze haar mannetje (vrouwtje in dit geval ). Wegens ademhalingsmoeilijkheden wisselt Demi  regelmatig af met Kelly.

Kelly houdt haar tegenstander goed in de gaten en reageert snel. Kelly is op meerdere plaatsen  speelbaar en er kan niemand zo ver ingooien als Kelly.

Rechts half staat Jessica. Jessica maakt heel wat meters in een wedstrijd en heeft een goede conditie. Haar opbouw is goed, zo ook haar pass. De corners neemt Jessica dan ook voor haar rekening.

Op rechts buiten speelt Eva. Eva is ook echt supersnel, is  ineens weg. Eva is handig met de bal en ze kan scoren met haar snelheid. Eva kan niet zonder haar spraytje en komt zo nu en dan even bijtanken.

Chiara is de jongste van het team. Ze past er echter helemaal tussen. Chiara kan lekker voetballen, ze  heeft altijd tussen de jongens gevoetbald en ziet het spelletje goed.

Caroline is de oudste speelster en voetbalt al zo lang. Caroline is op meerder plaatsen inzetbaar. Als je iemand KOM OP MEIDEN hoort roepen, dan is dat Caroline.

En dan hebben we Annebelle. Wegens een vervelende knieblessure heeft Annebelle helaas niet mee kunnen spelen, ze heeft wel meegetraind en is regelmatig komen kijken hoe de meiden het deden.

En dan niet te vergeten onze leider, William. William heeft een geweldige stem. Die kun je op het hele veld horen. Dat moet ook wel met die meiden. Aan het begin van het seizoen trainde William de meiden alleen, maar hij heeft hulp gekregen van Krijn. Krijn is een enthousiaste positieve
trainer/coach.

Kortom een leuke groep.
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven