Nieuws

SOETERBOEK & PARTNERS SPONSORT RECLAMEBORD VOOR HOOFDTRIBUNE N.E.O.’25!

www.neo25.nl
NEO heet Soeterboek & Partners van harte welkom als reclame bord sponsor bij N.E.O.’25. Het administratie kantoor uit Kaatsheuvel is op deze manier een samenwerkingsverband aangegaan met de voetbalclub uit Sprang-Capelle.  Uw administratie uitbesteden? Soeterboek & Partners ontzorgt u volledig. Daarnaast beschikt het bedrijf over kundige belasting adviseurs.
Het blauwe bord is te vinden aan de westkant van het hoofdveld voor de tribune. Een mooie plek!
NEO25 wil Soeterboek & Partners enorm bedanken voor hun bijdrage en hopen op een lange samenwerking.
 

Over Soeterboek & Partners:

Het kantoor
In een rustige omgeving, in een robuust en modern kantoorgebouw aan de Schotsestraat te Kaatsheuvel, werken wij om de cijfers van diverse bedrijven, veelal uit de regio, keurig te reguleren. Enkele vergaderkamers, een rustige receptie en afgeschermde afdelingen bieden ruimten voor vertrouwelijke gesprekken met onze klanten, financiële instellingen of de fiscus.
In ons kantoorpand werkt een hecht en deskundig team aan financiële administraties, salarisadministraties, jaarrekeningen, personeelsadvisering, alsmede fiscaal juridische zaken. Onze doelgroep, het midden- en kleinbedrijf (MKB), waaronder veel startende ondernemingen, zijn klanten van ons administratiekantoor. Wij houden laagdrempeligheid hoog in het vaandel.
Bezig met cijfers
Soeterboek & Partners beschikt over de kennis en mogelijkheden om het hele administratieve proces van klanten te volgen en hen daarin te begeleiden. 
S&P verzorgt financiële overzichten, regelt de salarisstromen en verzorgt alle soorten belastingaangiftes. Zo kunnen ondernemers zich richten op hun eigen doelstellingen, terwijl S&P op de achtergrond de administratieve zaken voor haar rekening neemt. Aansluiting bij brancheorganisatie NOAB versterkt de actuele en optimale vakkennis van onze medewerkers.
Voor meer info ga naar: www.senp.nl


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven