Nieuws

CARLO SPLINTERS EN JOHN KUIJSTEN STEUNEN N.E.O.’25 MET EEN RECLAME BORD

www.neo25.nl
Het bedrijf Splinters & Kuijsten Timmerwerken is sinds vorige week ook langs het hoofdveld van NEO25 te bewonderen. Het bord van Carlo en John is te vinden aan de zuidkant.
 

Carlo en John zijn NEO-fanaten in hart en nieren. Beide speelde hun gehele jeugd bij NEO om uiteindelijk te belanden in de selectie. Zeer verdienstelijk was hun spel in zowel NEO1 als NEO2.
Carlo vierde zijn hoogtij dagen in NEO2 begin jaren negentig. Met het getalenteerde team stond hij lang op nummer één in de eerste klasse. Er werd gespeeld tegen Zeeuwse ploegen en de busreizen zorgde voor veel plezier. De kinderen van Carlo spelen nu in de jeugd van NEO terwijl de schoenen van Splinters voorlopig aan de wilgen hangen.
John speelde zijn voetbalcarrière in de voorhoede. Zijn kwaliteit bestond uit het maken van goals. Een hardschot, rommelen in de zestien en het goed gebruik maken van zijn lichaam zorgde ervoor dat hij menig doelpunt heeft mogen maken in de selectie elftallen van NEO. John heeft zijn voetbalschoenen ingeruild voor een Mountainbike.
NEO wil hierbij John en Carlo bedanken voor hun betrokkenheid!



Splinters & Kuijsten V.O.F. is een timmerbedrijf. Ze verrichten alle mogelijke timmerwerkzaamheden, zoals het maken van dakkapellen, het bouwen van huizen en het verzorgen van restauratiewerkzaamheden maar ook kleinere timmerwerkzaamheden.
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven