Nieuws

BRANDUNIT B.V. SPONSORT NIEUWE TASSEN VOOR HET VIERDE VAN N.E.O.’25

www.neo25.nl
Brandunit B.V. uit Waalwijk is de nieuwe tassensponsor van NEO 4. Eigenaar Stephan Kuijsten speelt zelf ook in het vierde elftal en wilde iets extra’s doen voor het team. Stephan is al sinds zijn jonge jeugdjaren actief bij NEO als spelend lid. Naast Stephan speelden ook zijn broer en zus bij NEO en was de familie Kuijsten een betrokken gezin.
Leider Martijn van Dongen is zeer te spreken over de gulle gift van Brandunit.
“Het is fijn dat Stephan zijn nek uit wil steken. Door de mooie tassen ziet het er nog professioneler uit” merkt Martijn op.
Namens N.E.O.’25 wil ik Stephan enorm bedanken voor de mooie tassen!

Bedrijf
‘Image, Identity, Diversity. Brandunit is the benchmark in fan & fun merchandise.’
Brandunit B.V. is een groothandel in fan- & fun merchandise gevestigd in het Brabantse Waalwijk. Wij leveren in binnen- en buitenland aan de branches voor sport, speelgoed, souvenirs, toerisme, textiel, huishoud, boekhandel, food en ambulante handel. Onze onderneming bestaat uit de twee divisies: Fan & Fun.
Fan
Brandunit B.V. is groot in voetbal! Wij bieden een zeer ruim en divers assortiment voetbal- en licentieartikelen van diverse eredivisie voetbalclubs in Nederland zoals Ajax, PSV, Feyenoord, Ado en Den Haag. Daarnaast leveren wij ook diverse merchandise van de bekendste clubs uit het buitenland.
Fun
De fun merchandise van Brandunit B.V. richt zich op trendy rage-artikelen veelal met een sterke merknaam. Hierin bieden wij een ruim assortiment Studio 100 artikelen met o.a. Bumba, Kabouter Plop, K3, Mega Mindy en Piet Piraat. Daarnaast voeren wij ook Woezel & Pip, Nijntje, Dora, Pokémon, Panini, Lego, Playmobil, Hasbro en Mattel.
Wilt u meer weten kijk dan op www.brandunit.nl
 
 

 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven