Nieuws

GRATIS CURSUS PUPILLENSCHEIDSRECHTER: MELD JE AAN!

www.neo25.nl
Het is niemand ontgaan dat onze vereniging de afgelopen jaren een flinke groeispurt heeft ondergaan qua het aantal leden. Vooral bij de jeugd en bij de meiden blijven de aantalen groeien en dat vinden wij super goed om te zien! Maar de wedstrijden van deze jeugd kunnen natuurlijk niet gespeeld worden zonder scheidsrechter!
 

NEO'25 biedt leden de mogelijkheid om een GRATIS cursus pupillenscheidsrechter te volgen via de KNVB. Op deze leuke, leerzame manier ben je op vrijwillge basis goed bezig voor onze club en je zorgt ervoor dat de jongste leden op zaterdag kunnen blijven voetballen.

VOOR WIE IS DE CURSUS?
Je bent 12 jaar of ouder en het leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf.

WAAR?
Maar waar kun je leren een prima pupillenscheidsrechter te worden? Dat kan bij de KNVB. Zij hebben namelijk veel ervaring met het opleiden van pupillenscheidsrechters en leiden er per jaar duizenden op. Als je bij de KNVB de opleiding Pupillenscheidsrechter volgt, dan sta je binnenkort als een heuse scheidsrechter pupillenwedstrijden te fluiten bij de eigen vereniging.

WAT HOUDT DE CURSUS IN?
Tijdens de korte cursus leer je de spelregels 7 tegen 7. Het leiden van wedstrijden 4 tegen 4 en 7 tegen 7 oefen je in de praktijk. Na de opleiding ben je scheidsrechter bij de E- en F-pupillen.
Het cursusdeel bestaat uit twee bijeenkomsten van 2,5 uur of een bijeenkomst (bijvoorbeeld op een dag in de schoolvakantie) van 5 uur en wordt bij een voetbalvereniging georganiseerd.Toelating
in de leeftijd van 12 .

Er zijn nog 6 plaatsen dus meld je aan via voetbalzaken@neo25.nl de cursus start in november


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven