Nieuws

Mededeling van de Vrienden van NEO.

Het is zomerreces en in deze stille periode rondom ons clubje willen we graag even met een update komen vanuit het bestuur van de Vrienden van NEO.

Zoals jullie weten hebben inmiddels een nieuw bestuur. Deze nieuwe ploeg “kartrekkers” willen we in ieder geval via deze weg succes wensen. Succes wensen met het uitzetten van een nieuwe koers, zodat de toekomst van onze mooie club gewaarborgd wordt. Daarnaast ook succes wensen met het kiezen van één of meerdere van onze doelen.

Dan even over ons, De Vrienden van NEO. Er zijn veel vragen en daarbij horen antwoorden. In dit schrijven wordt hopelijk het een en ander duidelijk.

Waar blijft mijn bordje?
- De bordjes worden als vorm van sponsoring kosteloos aangeboden, zodat het bedrag de u sponsort in zijn geheel voor de Vrienden van NEO ter beschikking komt. Omdat de bordjes tussen de reguliere productie wordt uitgevoerd hebben wij helaas geen invloed op de exacte levering. We staan in nauw contact en hopen dit in de toekomst te kunnen verbeteren. We houden u op de hoogte wat dit betreft.

Wat gebeurt er met het geld?
-  Dit wordt gestoken in een gezamenlijk te kiezen doel, te kiezen op een Vrienden van NEO-avond. Vanwege de overgangsperiode van het bestuur hebben we als Vrienden van NEO in een impasse gezeten. Onze activiteiten doorzetten of een pas op de plaats ingebrand met de bestuurscrisis. Uiteraard had de continuïteit van de club voorrang op onze activiteiten. Daarbij had Vrienden van NEO-bestuurslid, Ruud van Dongen een rol in het zoeken en aanstellen van het nieuwe bestuur.

Wanneer is de Vrienden van NEO-avond?
- Wij als bestuur van van Vrienden van NEO zijn deze avond aan het plannen, zodat deze past binnen de overige activiteiten van de club. Voorlopig is de avond vastgesteld op 9 september 2016.

Voor welk seizoen is de 25 euro die ik heb gesponsord?
- Op de factuur is vermeldt dat dit bedrag voor het seizoen 2015-2016 geldt. In principe zal dit betekenen dat er na de zomerstop een nieuwe factuur op de deurmat valt, voor seizoen 2016-2017. Vanwege de vele aanmeldingen rond deze overgangsperiode wordt de nieuwe factuur aan het einde van het kalender jaar van 2016 verstuurd met daarop dat het het bedrag voor 2017 behelst. In het vervolg betekend dit, dat we per kalenderjaar gaan factureren.

Hoe wordt ik lid van de Vrienden van NEO?
- Meld jezelf aan via de website, klik aan de linkerzijde op “Vrienden van NEO” of volg de volgende link: https://www.neo25.nl/content/220/
- Meld jezelf aan via één van de bestuursleden van de Vrienden van NEO: Giorgio Kerst, Marc van Oosterhout, Kevin Akkermans, Ruud van Dongen en Peter van Dongen.

We hopen u via deze weg voorlopig voldoende te hebben ingelicht en wensen iedereen van onze mooie vereniging een fijne vakantie en hopelijk tot het volgende voetbalseizoen.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven