Nieuws

Update vanuit het nieuwe bestuur van NEO’25

www.neo25.nl
Na de bijzondere ledenvergadering, waarop een 6 tal personen de handdoek hebben opgepakt om invulling te geven aan het nieuwe bestuur van NEO’25, zijn we alweer een aantal weken verder.
Met de zomervakantie voor de deur leek het ons goed iedereen te informeren over de voortgang in het vormen van het nieuwe bestuur en de onderwerpen en ideeën die hierbij aan de orde komen met jullie te delen.

Korte terugblik op de eerste weken
Sinds de bijzondere leden vergadering zijn er een 3-tal vergaderingen en een brainstorm bijeenkomst geweest.
In de 1ste vergadering hebben we kort kennisgemaakt en van elkaars motivatie en ideeën over het invullen van het bestuur kennis genomen.
De 2de vergadering stond voornamelijk in het teken van inregelen van statutaire en formele zaken en lopende zaken in kaart gebracht.
Het 6 tal bestuurders is uitgebreid met Jurgen van Woensel (penningmeester) en Cia van Boxtel. (bestuurssecretaresse).
Diverse personen die zich op de bijzondere ledenvergadering hebben gemeld, zijn benaderd en een aantal is gekoppeld aan een vacature binnen een van de commissies.
 
In vergadering 3 en de brainstormbijeenkomst hebben we ideeën uitgewisseld over de invulling van het nieuwe bestuur en de wijze waarop we hier toe zouden kunnen komen.
Hoewel de ideeën zijn nog erg abstract is het leuk om te merken dat we met dezelfde motivatie naar het vraagstuk kijken en zijn we het eens zijn over de richting die we op willen.
 
  • Het opstellen van een aantal belangrijke doelstellingen, voor het komende seizoen.
  • Het inventariseren en formuleren van doelstellingen voor de langere termijn
  • De operationele taken (o.a. afstemming met de commissies) en formele verplichtingen  van de voorzitter worden verdeeld onder leden van de bestuurscie.
  • Meer gebruik maken van de kennis, kunde en informatie die in de diverse commissies  en ideeën die onder de leden leven.
  • Belangrijk is ook dat lopende zaken die nu aandacht nodig hebben, gewoon worden opgepakt binnen de betreffende commissies en niet hoeven wachten op de invulling van het nieuwe bestuur
 
Start nieuwe seizoen
Voor de zomervakantie dient het overzicht van lopende zaken en de openstaande acties vanuit de voorgaande bestuursperiode gecompleteerd te worden. Zodat duidelijk is welke zaken boven aan de agenda moeten komen staan.
De vakantie periode staat voor de deur en de komende weken zullen een aantal bestuursleden met vakantie zijn. Pas eind augustus zal iedereen zo’n beetje terug zijn van vakantie. Er stonden al een aantal data gepland waar we naar toe willen werken.
 
Commissie-avond (5 september)
Deze avond willen we als kick-off gebruiken voor de nieuwe bestuursperiode.
Het idee is om een werkbijeenkomst te houden waarop we in overleg met de commissies gaan inventariseren welke aandachtspunten voor het komende seizoen belangrijk zijn, maar vooral ook met elkaar bepalen welke doelstellingen we na willen streven met elkaar.
We hebben als bestuursleden wel een idee welke onderwerpen belangrijk zouden kunnen zijn, maar we willen op deze commissie avond bekijken of deze aansluiten bij de behoeften en ideeën binnen de commissies. Daarnaast moeten de doelstellingen op elkaar worden afgestemd en vertaald naar actiepunten waarmee we met elkaar aan de slag kunnen/moeten.
We hopen dat alle commissies vertegenwoordigd zijn op deze avond, zodat we met elkaar invulling kunnen geven aan de start van het nieuwe seizoen en van deze nieuwe bestuursperiode.
 
Ledenvergadering (5 oktober)
Op deze avond wordt de visie voor het nieuwe seizoen en strategische keuzes voor de nabije toekomst gepresenteerd. Ook zal de werkwijze van het nieuwe bestuur en de commissies worden toegelicht.
 
Speldjesavond 18 november
Richting het einde van het jaar 2016 vindt de traditionele speldjes avond. Een gezellige maar ook belangrijke avond, waarbij jong en oud samen komen.
 
 
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven