Nieuws

​NEO'25-KEEPER ARNOLD VAN MERSBERGEN NEEMT DOOR BLESSURE GEDWONGEN AFSCHEID.

www.neo25.nl
De 25 jarige Arnold van Mersbergen is bezig aan zijn laatste seizoen in de hoofdmacht van NEO'25. Vorig seizoen liep hij tijdens een training een zware schouderblessure op. De kwetsuur speelt hem nog steeds parten en artsen hebben hem geadviseerd te stoppen.
                               
Arnold maakte vijf jaar geleden zijn debuut in NEO-1. In de streekderby tegen buurman SSC mocht hij in de tweede helft invallen. Hij keepte die middag de wedstrijd van zijn leven. Hij denkt nog vaak terug aan deze beladen wedstrijd die een mooie ambiance en speciale sfeer met zich meebracht. In korte tijd heeft Arnold zich ontwikkeld tot een zeer betrouwbare sluitpost. Zijn atletische bouw zorgt ervoor dat hij door zijn sprongkracht bijna onklopbaar is vanaf de flanken. Daarnaast staat er door zijn uitstraling een echte keeper in het doel, die al veel punten heeft gepakt voor het eerste elftal van NEO25.

In het dagelijks leven werkt Arnold in de metaalsector en zet hij zich in als ZZP'er voor verschillende opdrachtgevers. Het kraakbeen in zijn schouder is zo beschadigd dat het niet meer genezen zal. Opereren is geen optie omdat er een grote kans aanwezig is voor blijvend letsel. Arnold wil grote risico's uitsluiten mede gelet op zijn werk en stopt daarom als keeper van NEO1.
 
Arnold kijkt terug op een mooie periode waarin hij het doel heeft mogen verdedigen voor het vlaggenschip van NEO. Dat de supporters dit seizoen achter NEO zijn blijven staan vindt hij bijzonder.
In de eerste periode van dit seizoen werden er tenslotte maar drie punten behaald, wat niet echt reden tot juichen was. Graag had hij de komende jaren onderdeel uitgemaakt van het jonge talentvolle team. Met een gemiddelde leeftijd van 21/22 jaar was hij de aangewezen persoon geweest om zijn ervaring over te dragen aan de jonge NEO-verdediging. Hij acht het huidige team in staat om over drie jaar mee te doen voor het kampioenschap.
 
Dit betekent dat NEO 1 op zoekt gaat naar een nieuwe keeper. We hopen ook op nieuwe krachten. Bijvoorbeeld van keepers afkomstig uit de eerste of tweede klasse die dreigen buiten de boot te vallen. De komende twee, drie jaar kunnen zij mooi ervaring opdoen met een jong en fris eerste elftal om vervolgens de stap alsnog hogerop te maken.  
 
NEO'25 wil Arnold bedanken voor de mooie tijd in NEO-1, we zullen je missen.


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven