Nieuws

NEO’25 ontvangt nieuwe leden met open armen.

www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO’25 is een gezonde sportclub waar jongens en meisjes met elkaar de voetbalsport beoefenen. Naast het sporten en bewegen is NEO’25 ook een sociale vereniging waar zorg voor elkaar hoog in het vaandel staat. Het gaat dus niet enkel en alleen om prestatie. Een gezellig maar bovenal gezond en veilig sportklimaat bieden voor jongeren is het belangrijkste. De ouders en ouderen leden zorgen voor het bewaken van de cultuur die NEO’25 rijk is. Deze normen en waarden zijn de basis geweest voor ruim 90 jaar bestaansrecht. In het jubileumjaar 2015 zijn er reeds 75 nieuwe leden lid geworden van deze bloeiende vereniging.

Voor komend seizoen zijn we ook weer op zoek naar nieuwe leden. Vanaf 4/5 jaar is er al een groep beschikbaar waar je kan instromen. Zowel jongens als meisjes (tot 18 jaar) zijn meer dan welkom. Zodra je naast trainen ook daadwerkelijk gaat voetballen krijg je een voetbaltas cadeau. Daarnaast hoef je tot 7 jaar geen contributie te betalen.  Dat is op een prettige manier kennismaken met de voetbalsport. Op elk niveau staat een voetbaltrainer tot je beschikking die tijdens de trainingen  je het voetbalspel proberen eigen te maken. Ook de trainers zijn zich bewust dat goed leren voetballen de belangrijkste taak is en dat ‘het winnen’ dan vanzelf volgt. Maar wel in die volgorde!
Via de website www.neo25.nl kan je via ‘lid worden’ je aanmeldingen doen. U ontvangt dan direct een reactie. Vanaf de maand mei kan je alle trainingen op woensdagen bezoeken of vrijblijvend meedoen om te kijken of de voetbalsport bij NEO’25 een goede aanvulling voor je is.
We zien de nieuwe leden dan ook graag op ons mooie sportpark de Gaard.
 

 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven