Nieuws

Vijftien jubilarissen gehuldigd bij v.v. N.E.O.’25

www.neo25.nl
Vijftien jubilarissen gehuldigd bij v.v. N.E.O.’25
In het jubileumjaar van de 90-jarige vereniging N.E.O.’25 zijn er afgelopen vrijdag 20 november maar liefst 15 jubilarissen gehuldigd. De vrienden en familie-club maakt hier altijd een gezellige avond van waarin alle jubilarissen persoonlijk in het zonnetje worden gezet. Zo wordt er een speldje uitgereikt behorende bij 25, 40, 50, 60 en maar liefst 70 jaar lidmaatschap.

 

70 jaar: Rien Bax, Bert van Caem, Willem vd Schans. Ad van Tiggelen en Arie van Zelst
60 jaar: Cor Groenevelt
50 jaar: Arnaud de Bied, Ger Broeks, Frans Chabot, Dick Hulst, Cees Mayers en Arie Schiedon
40 jaar: Sjaak de Bie, Patrick van Oosterhout en Rinie Soeters
Daarnaast heeft de voorzitter een persoonlijk dankwoord uitgesproken aan elke jubilaris. En daar mocht een leuke anekdote natuurlijk niet ontbreken. Vanzelfsprekend werden de jubilarissen  ‘gesupport’ door familie en direct vrienden. Vaak zijn zij de stille kracht achter de personen. Deze avond staat dan ook in het teken van algehele waardering voor al deze bijzondere leden.
Het bestuur was gastheer van deze avond en verzorgde de drankjes en stond er weer een lekkere buffettafel klaar.  Het was weer een avond om te koesteren binnen het verenigingsleven!
 
21-11-2015

2015-11-20 func avond


 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven