Nieuws

Samenvatting ledenvergadering

Beste NEO-leden,
Bedankt voor jullie vragen, kritische feedback tijdens  de rondvraag. Daar worden we als vereniging alleen maar beter van. 

Dan zijn we nu einde gekomen van de ledenvergadering. Een korte samenvatting van mijn kant. We hebben weer (en dat is een compliment waard) een goed jaar gedraaid. Veel wedstrijden en activiteiten hebben plaatsgevonden. En het was weer erg gezellig! En vele leden waaronder ook nieuwe leden hebben de weg naar ons sportcomplex weten te vinden.

Deze goede ontwikkelingen verdienen een goede opvolging. We moeten er met elkaar simpelweg weer een mooi en bovenal gezellig jaar van maken. Dat is hoofdtaak nummer 1. En dat gaat ons ook lukken met elkaar. Maar als we iets verder kijken dan 1 jaar, zie ik uitdagingen. Uitdaging om de groei op te blijven vangen, goed te coördineren en de spelers de begeleiding te geven die ze verdienen.

Anderzijds zie ik een bestuurlijke uitdaging. We hebben heel veel vrijwilligers die NEO een warm hart toe dragen, maar ik zie weinig bestuurlijke kennis en ervaring naar voren stappen. Ik weet niet of de taak van een bestuurslid een slecht imago heeft of dat we simpelweg geen mensen binnen ons gelederen hebben. Dat laatste betwijfel ik, dus gaan we proberen om de taken van een bestuurslid te versimpelen. Een taakomschrijving zal hierop volgen. Daarmee willen we een  positieve omgeving creëren om nieuwe successen te gaan vieren.

Een opdracht is simpel en duidelijk. En daar gaan we nu al een start mee maken. We zullen binnen nu en 2-3 jaar een uitbreiding  moeten zien te realiseren van ons sportcomplex. In ieder geval door middel van extra kleedkamers en anderzijds door middel van een kustgras of uitbreiding van wedstrijdvelden. In samenwerking met de KNVB en de gemeente willen we hier een begin mee maken. Het is aan het nieuwe bestuur om hier een succes van te maken.

Schroom dus niet om deze leuke uitdagingen te delen met je vrienden en kennissenkring. En wanneer je deze positieve flow deelt kan dit leiden naar meer betrokkenheid. En wie weet naar een nieuwe penningmeester of voorzitter.

Samen goed voor elkaar!


Sjaak Ramsteijn
voorzitter v.v. N.E.O.’25

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven