Nieuws

Laatste seizoen als voorzitter voor Sjaak Ramsteijn bij N.E.O.’25!

www.neo25.nl
 
Sjaak Ramsteijn wil de verantwoordelijkheid voor N.E.O.’25 niet meer alleen dragen.
Sjaak heeft afgelopen week in de bestuursvergadering aangegeven dat dit zijn laatste seizoen zal zijn als voorzitter van v.v. N.E.O.’25. Sjaak is begonnen aan zijn vierde seizoen en heeft ervoor gekozen om vanaf mei 2016 zijn functie weer beschikbaar te stellen. Sjaak vindt de verantwoordelijkheid die hij moet nemen voor de vereniging te groot worden. We leven in een maatschappij waarin de mensen denken dat alles vanzelf gaat. Het ontbreken van de betrokkenheid van vele ouders en de gemakzucht van eigen leden, die ervan uitgaan dat alles uit zichzelf gedaan wordt, baren Sjaak zorgen. Dit wordt een uitdaging voor iedere vereniging. Sjaak gaat deze uitdaging niet uit de weg en wil daar graag zijn steentje aan bijdragen, maar niet als eindverantwoordelijke. Graag gaat Sjaak verder in een andere rol binnen de club. Zijn voorkeur gaat daarbij uit naar de jeugd.
“Ik heb de afgelopen jaren met ontzettend veel enthousiasme en plezier de functie van voorzitter uitgevoerd, maar ik denk dat het na dit seizoen tijd is dat ik mij wat meer op de achtergrond met NEO’25 bezig ga houden. Ik ga dus zeker niet weg bij deze prachtige club, maar het wordt tijd om het stokje van voorzitter door te geven” sprak Sjaak tot zijn medebestuurders.
N.E.O.’25 spreekt vol trots over voorzitter Sjaak Ramsteijn en is hem erg dankbaar voor de afgelopen jaren. We willen kort met jullie terugblikken op deze periode.

Sjaak Ramsteijn komt in 2012 inbeeld als toekomstig voorzitter.
N.E.O.’25 maakte in de jaren 2012-2013 een moeilijke tijd door. Door het plotseling overlijden van oud voorzitter Johan van Delft, moesten er bij N.E.O.’25 nieuwe mensen aan het roer komen. Waar N.E.O.’25 al jaren op zoek was naar een opvolger voor Johan en daar niet in slaagde, was daar plotseling uit het niets Sjaak Ramsteijn. Sjaak was vroeger actief geweest als voetballer, zoals ook zijn vrouw Anja bij de dames van NEO. Daarnaast waren en zijn, zijn dochter Esmee en zoon Jimmy actief bij de Sprangse club. Er lagen dus nog genoeg lijntjes naar N.E.O.’25 om aan die grote klus te beginnen.


 
Sjaak Ramsteijn de voorzitter van N.E.O.’25 van 2012 tot 2016
Het weer op de rit zetten van voetbalvereniging N.E.O.’25 werd voor Sjaak één van de doelen in zijn leven. Al heel snel nam hij de totale verantwoordelijkheid op zich van alle zaken die speelde binnen de vereniging. Een rokershok, terrasmeubels, geluidsinstallatie, een grote verfbeurt, een nieuwe website, grote schermen in de kantine en vervanging van de sloten konden hierdoor gerealiseerd worden. Ook kwam er geld beschikbaar voor voetbalzaken zoals het aanstellen van gediplomeerde trainers.
Sjaak kreeg het voor elkaar jonge mensen om zich heen te verzamelen. Hierdoor kon NEO meegroeien in de snelheid van de huidige tijd en zich ontwikkelen tot een stabiele vereniging. Door zijn bevlogenheid en enthousiasme stak hij andere NEO-leden aan die daardoor ook een actieve rol binnen de club vervulden. Sjaak schuwde het niet om op een energieke manier de kar te trekken en er voor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin had binnen de club. Hij voelde dat als zijn verantwoordelijkheid.


 
Op de projecten Sprang 700, Waalwijkcup 2014, NEO’25 90 jaar en Meimaand toernooimaand voor de jeugd, kan Sjaak met veel trots terugkijken. Als vereniging heeft NEO er toen met al zijn leden en hardwerkende vrijwilligers voor gezorgd dat deze evenementen tot een groot succes zijn uitgegroeid.
 
Sjaak is één van de pilasters geworden binnen de vereniging. N.E.O.’25 zal op zoek gaan naar een nieuwe voorzitter die het werk van Sjaak zal gaan voortzetten.
 
Het Bestuur van N.E.O.’25


 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven