Nieuws

Bekerwedstrijden Jeugd NEO'25

www.neo25.nl
Afgelopen zaterdag is het voetbalseizoen dan echt begonnen voor de jeugd van N.E.O.'25. Na de Rabo-Kick-off op 15 augustus waar de trainingen van start zijn gegaan, stond afgelopen zaterdag de eerste bekerwedstrijden op het programma. Voor het ene team zijn de bekerwedstrijden een goede graadmater voor de competitie en willen graag ver komen in bekertoernooi en voor sommige teams een ideale oefencampagne waarin ze op zoek gaan naar de ideale samenstelling. 

Voor 2 jeugdteams was het extra speciaal daar ze voor het eerst een wedstrijd gingen voetballen. Voor het tweede meiden-E-team bijvoorbeeld die ondanks de ruime nederlaag toch een hele hoop geleerd hebben deze eerste wedstrijd. En de F2 die vanuit het kanjer voetbal voor het eerst op een groter veld en doel mochten gaan voetballen. Opvallend genoeg waren het juist de oudere jeugdteams die goede resultaten lieten zien. Zowel de jongens A en B alsmede de meiden A wonnen met ruime cijfers. De D1, F1 en meiden E1 speelden spannende bekerwedstrijden waar de eindstand dichter bij elkaar lag. Voor zowel de jongens C1 en E1 worden de wedstrijden later ingehaald. Op verzoek van de tegenstander werd de wedstrijd namelijk afgelast.
Dankzij het goede weer was de publieke belangstelling groot. Het voetbalseizoen is dan nu echt begonnen. 
 
Uitslagen:
NEO A1 - Audacia 6 - 0
NEO MA1 - Oosterhout 7 -1 
NEO B1 - VCW 6-1
NOAD - NEO C1 afgelast
NEO MC1 geen bekerwedstrijden
NEO D1 - DESK 1-6
NEO E1 - WSC afgelast
Uno Animo - NEO ME1 2-5
NEO ME2- Boxtel 0-14
NOAD - NEO F1 4-2
Baardwijk - NEO F2 13-0
Kanjers geen bekerwedstrijd
 
Op dit moment melden zich nog wekelijks nieuwe leden aan bij de jeugdteams van NEO'25. Met name de onderbouw 4 tot 7 jaar is flink aan het groeien. Maar wist u dat we juist in de leeftijdcategorie 10 tot 14 nog een of twee spelers kunnen gebruiken. Er staan zowel een jongens D1 en D2 alsmede een meisjes C vol enthousiasme op jullie te wachten. Ga snel naar de site het aanmeldformulier om je aan te melden.

 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven