Nieuws

Leer reanimeren, het kan van levensbelang zijn!

www.neo25.nl
Bij een hartstilstand is reanimeren en de inzet van een AED van levensbelang. Een AED is een draagbaar apparaat dat via gesproken opdrachten helpt bij het reanimeren. We hebben bij N.E.O.’25 een AED apparaat voor handen om bij levensbedreigende situaties de Automatische Externe Defibrillator te gebruiken om levens te redden. Voor het gebruik van dit apparaat zoeken we NEO-leden die 4 uur van hun tijd willen investeren om een veilige omgeving te creëren in en rond ons clubhuis.

Leer reanimeren

In een reanimatiecursus leer je reanimeren en een AED bedienen. Je weet daarna hoe je moet handelen bij een hartstilstand. Meld je aan voor een cursus bij onze vereniging!

MELD JE AAN!

Wat leer je bij een reanimatiecursus? Je krijgt les van een erkend instructeur van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). In slechts 4 uur leer je wat je moet doen bij een hartstilstand. In de cursus komt aan bod:
  • hoe je hartstilstand herkent en wat je dan als eerste doet
  • hoe je moet reanimeren en in welk tempo
  • hoe je een AED aansluit en bedient
Samen met andere cursisten oefen je alle reanimatiestappen op oefenpoppen en leer je een AED bedienen. Na afloop van de cursus ontvang  je een certificaat. Wil jij deze cursus doen dan kan je jezelf aanmelden door een mail te sturen naar bert-jan.pr@neo25.nl . Je mag ook bellen of een bericht sturen naar 0620426803. Te zijner tijd krijg je bericht wanneer de cursus plaats vindt.

We bedanken jullie alvast voor de medewerking!

Het Bestuur

 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven