Nieuws

N.E.O.'25 IN BEKER TEGEN DESK, HAARSTEEG EN BAARDWIJK

www.neo25.nl
Op 22,25 en 29 augustus speelt N.E.O. '25 interessante bekerwedstrijden tegen respectievelijk Desk, Haarsteeg en Baardwijk. De bekerwedstrijden maken deel uit van de voorbereiding op het seizoen 2015 – 2016 waar N.E.O.'25 uit gaat komen in de derde klasse. Voor N.E.O.'25 is het zaak om goed voorbereidt aan de competitiestart te beginnen. Er komt een loodzware competitie aan waar N.E.O.'25 alle zeilen bij zal moeten zetten om enige rol van betekenis te kunnen spelen.

Op zaterdag 22 augustus gaan we terug naar onze roots op de Eikendijk. De tegenstander is V.v. Desk en heeft een roerige tijd achter de rug. Een aantal jaren terug speelde de ambitieuze club uit Kaatsheuvel nog in de hoofdklasse.

Afgelopen jaar kon het team van Ad van Seeters zich zelfs niet handhaven in de eerste klasse en was degradatie naar de tweede klassen een feit. Er is Desk alles aangelegen om de bekerwedstrijden te gebruiken als serieuze oefenpotjes waar een start gemaakt wordt aan de terug keer naar de eerste klasse. Het wordt dus boeiend om te zien waar beide teams staan en of de Sprangse formatie in staat is v.v. Desk in bedwang te houden.

Dinsdag 25 augustus krijgt de equipe van hoofdtrainer Antoine van Pelt v.v. Haarsteeg op bezoek op de Gaard.  Er is in het verleden nog niet vaak gespeeld tegen v.v. Haarsteeg. Haarsteeg speelt komend seizoen in dezelfde competitie als Baardwijk. N.E.O.'25 zal tegen Haarsteeg zeker kansen hebben op een overwinning.

Op zaterdag 29 augustus wordt de laatste wedstrijd gespeeld op sportpark “De Gaard” tegen de geel zwarten uit Baardwijk. Al meerdere malen hebben de jongens uit Sprang tegen de derdeklasser uit de zondag competitie gespeeld. Het Baardwijkse team van Patrick Berkelmans is aardig gewaagd aan het team uit Sprang en het kan dus een leuke pot voetbal worden.
U bent komend seizoen van harte welkom op sportpark “De Gaard” voor de wedstrijden van het “Vlaggenschip” van N.E.O.'25.

Programma:
22.08  v.v. Desk - N.E.O.'25 17:00 uur
25.08 N.E.O.'25 - v.v. Haarsteeg 18:30 uur
29.08 N.E.O.'25 - v.v. Baardwijk 17:00 uur

 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven