Nieuws

Even vakantie voor v.v. N.E.O.’25

www.neo25.nl

Een bewogen jaar!.....Het seizoen 2014-2015 begon al vroeg voor v.v. N.E.O.’25. In augustus 2014 was N.E.O.’25 gastheer van de Waalwijk-Cup. Met een  grondige voorbereiding was er een tweedaagse voetbalfeest te beleven op de Gaard voor de gehele Waalwijkse gemeenschap. De lat werd hiermee weer een stukje hoger gelegd wat betreft gastheerschap van dit mooie evenement. Vervolgens de reguliere competitie en de vele jeugdwedstrijden die gespeeld werden. Dit alles aangevuld met een maandelijkse activiteiten die door de commissie NevEntO werden georganiseerd. Denk aan een avond met een Visserskoor, Sinterklaasavond, Kindercarnaval, Pubquiz en een thema-avond. Dan zijn er ook nog de bingo en kaartavonden, de ledenvergadering, de speldjesavond en de nieuwsjaarsreceptie.


Tenslotte werd het seizoen afgesloten met een spetterende 90- jubileum-3-daagse. Voor alle (rustende en actieve) leden was wel een feestelijke aangelegenheid om aan te sluiten. En of dat nog niet genoeg was, werd er in de maand mei voor bijna elk jeugdteam een thuistoernooi georganiseerd.

Dit alles was niet mogelijk geweest dankzij vele vrijwilligers waaronder de kantinebeheerders Piet en Rian. Veel dank en waardering gaat uit naar hen allen. 
U kunt zich wellicht voorstellen, dat men toe is aan vakantie. Even bijkomen en nagenieten van alle mooie herinneringen die we met elkaar aan dit jaar hebben toegevoegd. Het clubhuis van v.v. N.E.O.’25 is daarom gesloten vanaf maandag 22 juni tot zaterdag 1 augustus.

We zien u graag na de vakantie weer gezond terug.


 
www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >
 

Komende activiteiten

Bingo

19 april 2024
 
 
 
Terug naar boven