Nieuws

NEO'25 bedankt REGIOBANK

www.neo25.nl
Regiobank, bij de meeste NEO-mensen wel bekend van de mooie rode voetbaltassen waar onze selectie mee rondt loopt en de grote rode vlag die prijkt aan het begin van Sportpark De Gaard. Erik en Mia Spierings zijn de eigenaren van Financieel Adviesbureau Spierings en zijn als Zelfstandig Adviseur van Regiobank een onafhankelijke tussenpersoon. Hun kantoor, gelegen midden in Sprang-Capelle aan de Burg. Meijerstraat, is wellicht wel bij u bekend.

Regiobank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. Zo kunnen klant hun geldzaken regelen met iemand die ze kennen en die weet wat er speelt in hun omgeving. Zoals Mia Spierings zelf zegt:
‘ Wij vinden het belangrijk om dichtbij onze klanten te staan en om advies op maat te geven’. ‘Voor alle bankzaken is het heel prettig dat mensen niet ver hoeven te reizen naar hun bank’. ‘Iedereen kan bij RegioBank binnenlopen. Wij zijn het kantoor om de hoek. Bij ons kunnen klanten hun geldzaken regelen zoals zij dat willen. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiele App. En dat kost de klant niets extra’s.

Dichtbij en betrokken zijn belangrijke kernwoorden voor Erik en Mia Spierings en deze belangrijke begrippen sluiten ook goed aan bij de missie waar NEO’25 als voetbalvereniging voor staat. Bij deze wil NEO’25 Erick en Mia Spierings van Financieel Adviesbureau Spierings bedanken voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven