Nieuws

NEO’25 SLUIT FANTASTISCH JUBILEUMWEEKEND OP ZATERDAG 9 MEI

www.neo25.nl
 Men zou denken dat het nog niet genoeg is geweest na twee dagen vol van geweldige activiteiten en festiviteiten, maar niets is minder waar. Zaterdag 9 mei stond in het teken van het afsluiten van het jubileumweekend ter ere van het 90 jarig bestaan van de club. En dat ze bij NEO’25 weten wat organiseren en feesten is, dat is een ding wat zeker is.
 
 

De vele vrijwilligers die al twee dagen volop in de weer zijn geweest, waren alweer vroeg op Sportpark De Gaard te vinden voor het uitzetten van veldjes voor het Rabo Kanjertoernooi en The Neo Games, die in de ochtend en middag plaats zouden gaan vinden. Het is geweldig om te zien dat zoveel NEO-mensen na een gezellige vrijdagavond met de Pubquiz, toch weer om acht uur in de morgen paraat staan om de volgende feestdag voor te bereiden.
 
De dag werd afgetrapt met een spetterend toernooi, namelijk het Rabo Kanjertoernooi. Uiteindelijk was er om 12.30 uur de finale tussen N.E.O.’25 MP1 en GRC’14 MP2 en waren het onze eigen kanjers die de overwinning behaalde op eigen terrein. Gedurende de ochtend werden de kanjers goed vermaakt met muziek olv Corne Music, verschillende leuke spelletjes en zelf de mascotte van RKC Waalwijk, RiCKy, was aanwezig.
 
Na het Rabo Kanjertoernooi was het tijd voor de eerste editie van de heuse Neo Games. Een geweldig en orgineel spelparcous was uitgezet door Charlie Brouwers van Easy Fun Events. Met onder andere een buikschuifbaan, strofdasschieten, Bumperball en een survivalbaan hebben zowel de jeugd, als de senioren zich super goed vermaakt deze middag. Bij de jeugd kreeg iedereen een medaille uitgereikt en bij de senioren ging de hoofdprijs naar het beste team van die middag: Team Appels!
 
Dat al dat ravotten hongerig maakt was goed te zien, want na The Neo Games stond er een heerlijke BBQ klaar voor alle leden van onze club. En een goede bodem leggen is zeker nodig als je weet wat voor feestavond er op de planning staat.
 
De feesttent stroomde langzaamaan vol en het al aanwezig publiek werd uitermate goed vermaakt door de aanwezig Tonproater, die een aantal van onze leden goed bleek te kennen, hillariteit allom. Onderleiding van Corne Music gingen daarna alle voetjes van de vloer en werd ere en onvergetelijk feestje gebouwd met optredens van Marcel Koenen en Rob Grijsbach. Hierbij een speciaal dankwoord aan de vrijwilligers van onze buren RWB Waalwijk, die als barpersoneel hebben klaar gestaan deze avond.
 
Het jubileumweekend had niet beter afgesloten kunnen worden en iedereen kan terug kijken op drie geweldige dagen waarin vele oude herinneringen op zijn gehaald, maar ook veel nieuwe herinneringen zijn gemaakt. Dit maakt onze club een echte NEO-familie en we kunnen alleen maar zeggen: Op naar een eeuw NEO’25!
Het gekoppelde album kon niet worden geladen.
2015-05-09

2015-05-09 NEO games


 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven