Nieuws

Even voorstellen...de nieuwe keeperstrainer van NEO'25

www.neo25.nl
Carlo Kuijsten is de nieuwe keeperstrainer van NEO’25. Carlo is woonachtig in Sprang-Capelle en getrouwd met Heleen. Ze hebben samen een zoon Yorco van 10 jaar en een dochter Kaylie van 7 jaar. Zijn beroep is metselaar. Naast zijn passie voor voetbal heeft hij nog een andere grote hobby en dat zijn Yorco en Kaylie. Carlo doet niets liever dan spelen met zijn kinderen. Een echte familieman.

Carlo is opgegroeid in een keeperfamilie. Naast vader Kuijsten zijn ook zijn beide broers onder de lat beland. Carlo heeft daardoor veel respect voor zijn moeder. Met drie zoons als keeper viel het niet mee om iedere week de was te doen. Het waren vaak niet de leukste wasjes.
Carlo is een SSC-er in hart en nieren. In de vrijhoeve heeft hij het keepersvak geleerd.
Omdat Carlo veel meer in zijn mars had, heeft hij daarna bij verschillende andere clubs gespeeld.
Schijndel, Altena en Roda Boys waren voetbalverenigingen die op een hoger niveau acteerden.
Met Schijndel heeft hij zelfs in de Amstel-cup tegen Sparta Rotterdam gespeeld.
Een mooie staat van dienst dus.
Hoofdtrainer Antoin van Pelt heeft al eerder met Carlo samengewerkt in de tijd dat hij coach was van Sparta 30. Aan die samenwerking hebben beiden een heel goed gevoel overgehouden. Het was daarom Antoin die in januari contact op nam met Carlo of hij open stond om bij NEO’25 aan de gang te gaan.
Ook al weet Carlo dat deze keuze van hem gevoelig ligt bij een aantal mensen, staat hij toch volledig achter deze nieuwe uitdaging. Carlo vindt NEO’25 een echte familieclub waar hij zich zeker thuis gaat voelen. De vereniging uit Sprang heeft in zijn ogen een prachtig complex waar hij prettig kan gaan werken met de keepers uit de selectie.
De derby’s tussen de clubs uit Sprang en Vrijhoeve vindt hij de wedstrijden van het seizoen. Het leeft enorm in ons dorp Sprang-Capelle.  In deze krakers gebeurt er altijd wel iets tussen spelers, supporters, grensrechters of trainers. Vaak lopen de emoties hoog op. Na de wedstrijd is het altijd weer vergeten en dat vindt Carlo het mooie aan de gezonde rivaliteit tussen NEO’25 en SSC’55.
Carlo hoopt bij NEO’25 een fijne tijd te hebben met de keepers en de technische staf. Carlo gaat zijn ervaring en keeperkunsten overbrengen op de keepers van de NEO selectie.
Zijn uitdaging is om de keepers van NEO’25 beter te maken!
 
NEO’25 wenst Carlo een fijne tijd toe binnen onze mooie familieclub. We zijn er zeker van dat we een zeer professionele en kundige keeperstrainer hebben binnen gehaald die het uiterste uit onze keepers zal gaan halen.
Carlo veel succes bij NEO’25!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven