Nieuws

Het achtste gelijk spel van NEO’25 in Wijk en Aalburg.

Na de zevenklapper op paaszaterdag tegen Willem II stond op tweede paasdag de altijd lastige uitwedstrijd tegen Wilhelmina ’26 voor NEO’25 op de rol.Wilhelmina’26 staat op de tweede plaats en heeft bij twee misstappen van BVV nog kans op het kampioenschap terwijl  het ook nog kans maakt om de tweede periode te winnen. Voor NEO’25 zijn alle punten nog steeds meer dan welkom om aansluiting te behouden bij de middenmoot.

De opening was voor NEO’25 dat beter aan de wedstrijd begon dan Wilhelnina’26. Zo kregen Nicky van Gils en Jordy Rosenbrand hele aardige mogelijkheden om de score te openen maar zagen hun pogingen mislukken. De eerste kans voor Wilhelmina ’26 werd om zeep geholpen door Alexander Crielaard, na ongeveer een kwartier. Ook daarna bleef NEO’25  gevaarlijker dan Wilhelmina’26 maar zag geen kans om Mitchel Kerkwijk in verlegenheid te brengen. De enige echt grote kans voor Wilhelmina ’26 in de eerste helft kwam vlak voor rust toen wederom Alexander Crielaard na een voorzet van links de bal alleen maar binnen hoefde te knikken. Hij kopte echter tot geluk van NEO’25 net naast. Zo werd gerust met 0-0. In de tweede acte begon Wilhelmina’26 veel scherper dan NEO’25 en in de eerste tien minuten werden twee hele grote kansen om zeep geholpen door Robert Bouman die in die periode de wedstrijd had kunnen beslissen. Daarna ging de strijd weer redelijk gelijk op al moest NEO’25 af en toe wel erg ver terug. Er deden zich aan beide kanten nog wel enige kansen en kansjes voor, gescoord werd er echter niet. Zo leek het dat met de verdedigingen ook de aanvallers allemaal op de nul speelden. Scheidsrechter IJpelaar  leidde goed in de tot het einde spannende wedstrijd. Iedereen kon na afloop vrede hebben met de 0-0 stand.

Voor NEO’25 speelden: Arnold van Mersbergen, Robin Heij, Giorgio Kerst, Nino van Leuveren (75  Tom Tanghe), Martin Faro, Kevin Leijtens, Julian Vos, Dave Uters (80  Roy Rombouts), Nicky van Gils, Ivan Heij, Jordy Rosenbrand.

Voetbalvereniging NEO'25 heeft een rijke historie in Sprang en omgeving. Dit bleek maar weer eens toen Arnoud de Bie in de… Meer >