Nieuws

N.E.O.’25 ondertekent samenwerking met Rabobank

www.neo25.nl
De gesprekken liepen al een tijdje en de intenties waren snel positief. Het daadwerkelijk ondertekenen van de overeenkomst was lastig plannen vanwege volle agenda’s bij beide partijen, maar het resultaat mag er wezen. De Rabobank gaat de komende drie jaar de jeugdafdeling van N.E.O.’25 ondersteunen met diverse activiteiten. 

Jeugd krijgt extra impuls door nieuwe sponsor
De Rabobank adopteert het kanjer-team door middel van shirtsponsoring. In de komende 3 jaar zullen alle jongste jeugdelftallen in een Rabo-shirt gaan voetballen. Het gaat de partijen in de samenwerking niet alleen om naamsbekendheid creëren. We willen de jeugd een beleving meegeven die verder gaat, zegt Geert van Rooij. Zo zal voor de komende drie jaar de Rabobank gekoppeld worden aan het Rabo-kanjer-toernooi. Dit jaar vindt het toernooi plaats op zaterdag 9 mei, dezelfde dag als het 90 jarig bestaan van de vereniging. 

Het Kanjer-toernooi staat niet alleen in het teken van voetbalwedstrijden spelen met als hoofdprijs een beker. Het wordt een voetbalochtend voor heel het gezin waar gezelligheid, sportiviteit en samen sporten voorop staan. Dit jaar wordt er tijdens het toernooi een extra veld ingericht met springkussens en spelletjes voor de jeugd. Natuurlijk zullen de pannenkoeken deze dag niet ontbreken.

Tot slot wordt aan het begin van het seizoen iedere eerste training van de jeugd omgedoopt tot Rabo-Kick-off. Ook tijdens deze dag staat de beleving van samen sporten voorop. De Rabobank wil als maatschappelijk partner graag verbonden zijn aan de jeugdactiviteiten van onze familie-club. V.v. N.E.O.’25 is trots met een partner als de Rabobank naast zich, aldus voorzitter Sjaak Ramsteijn.
 

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven