Nieuws

NEO'25 zette jubilarissen in het zonnetje en bedankte haar vrijwilligers.

www.neo25.nl
Voetbalvereniging NEO'25 heeft al jarenlang de traditie om één maal per jaar alle jubilarissen in het zonnetje te zetten.Bij die gelegenheid worden ook de vele vrijwilligers 
van de club bedankt voor hun inzet bij allerlei activiteiten in het voorbije jaar. Dat alles onzer het genot van een hapje en een drankje.
 

Ongeveer honderd vrijwilligers waren in de kantine van NEO'25 bij elkaar gekomen om er een gezellige avond van te maken en maar liefst negen jubilarissen te feliciteren met hun persoonlijke jubileum.Voorzitter Sjaak Ramsteijn had voor elke jubilaris een persoonlijk woordje  zodat alle aanwezigen een goede indruk kregen van de inbreng die de jubilarissen in het verleden voor NEO'25 hebben gehad.
Zo kregen de broers Jan Harm en Hans Kik en René Hubeek de bronzen NEO'25speld voor hun 25 jarig lidmaatschap uitgereikt.De gebroeders Kik hebben hoofdzakelijk gevoetbald terwijl René Hubeek zich op diverse vlakken als vrijwilliger heeft bezig gehouden.
Daarna kwamen de mannen met maar liefst 40 "dienstjaren". Hans Kamerman, Teun van Baardwijk, Marcel Versteeg ,Patrick van Oosterhout en Jan Spuijbroek mochten hun zilveren NEO'25 in ontvangst komen nemen. Alle jubilarissen zijn nog steeds op één of ander manier actief voor hun club, als voetballer of als vrijwilliger.
The man off the match deze avond was Jan van Leeuwen die de 50 jaren bij NEO'25 volmaakte.Hij begon zijn voetballoopbaan bij NOAD'32 in Wijk en Aalburg maar trouwde in 1964 en verhuisde naar Sprang-Capelle.Daar werd hij lid van NEO'25 dat toen in de tweede klasse KNVB speelde. Dit was een stap die hem door zijn familie niet in dank werd afgenomen.Dat waren namelijk allemaal NOAD'32 aanhangers.Na zijn sportieve loopbaan was hij nog actief als elftalleider van de A jeugd en het eerste team van NEO'25.Hij mocht zijn verdiende gouden speld in ontvangst nemen.Uiteraard waren er voor alle jubilarissen bloemen.Zoals altijd zijn de kantine vrijwilligers van NEO'25 er ook deze keer weer in geslaagd hun gasten een perfect warm en koud buffet voor te schotelen.

 
Geen nieuwsberichten gevonden

Locatie

Voetbalvereniging N.E.O. '25
De Gaard 3
5146 AW Waalwijk

Contact

Correspondentie adres:
Postbus 75
5160 AB Sprang Capelle

Tel: 0416 361223
info@neo25.nl
www.neo25.nl

KvK nr: 40271242
BTW nr: 0031.08.193.B.01
IBAN: NL65 RABO 0334 2085 05
Terug naar boven